上一頁下一頁
發新話題

武夷山4天3夜出血遊記大長篇

收藏  |  訂閱
249  13.2k

引用:
原帖由 大bb 於 2009-7-15 12:18 PM 發表 查看引用來源

團長帶咗我地去掃女..不過我搵唔啱,啱吃果個又要早走...:smile_o08:
終於返去食自己...:smile_o03:
第日我1點落到去,你地都閃晒人,
咁我咪去火車站M記食D嘢,然後過樟木頭...哼哼哼 ...
你去了樟仔,有咩好野食ar:smile_o10:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-7-14 10:59 AM 發表 查看引用來源
真係有氣有力ga 一個包交.....
你一定可以同的文做朋友....
好呀,你都係啦
我比較想見你多d:smile_o11:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-7-14 10:59 AM 發表 查看引用來源
真係有氣有力ga 一個包交.....
你一定可以同的文做朋友....
=.=...........冇位坐咩.............???

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-7-15 06:03 PM 發表 查看引用來源

=.=...........冇位坐咩.............???
hi 的文ching:smile_o15:

多謝無相report:smile_45:

看到d年輕ching可以血拼四日四夜,才驚覺自已開始老了,哈哈!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 世界馬王同德 於 2009-7-15 06:18 PM 發表 查看引用來源
看到d年輕ching可以血拼四日四夜,才驚覺自已開始老了,哈哈!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
謝謝德哥收看
不過,我年紀都唔細了:smile_o08:

又幾玩喎:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 ko-76 於 2009-7-15 06:50 PM 發表 查看引用來源
又幾玩喎:smile_o03: :smile_o03:
好玩就一起玩啦:smile_o12:

仲以為ching去左福建武夷山玩:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆