上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(第五回)留意第一頁活動

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-5 07:38 PM 發表 查看引用來源

我屋企果個煮野食好勁架.....:smile_44:
食到我好嘴叼..出面有D酒樓餐廳我都擺唔到入口:smile_44:
:smile_45: 事實出面有d真係好難食..食到我想嘔:smile_13:
係囉~而家出面d野好求其囉:smile_o08:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-5 07:39 PM 發表

:smile_30: 我都知我好衰..........................
不過真係隔離飯香d 咁

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-5 07:38 PM 發表 查看引用來源

我屋企果個煮野食好勁架.....:smile_44:
食到我好嘴叼..出面有D酒樓餐廳我都擺唔到入口:smile_44:
:smile_45: 事實出面有d真係好難食..食到我想嘔:smile_13:
出面果d味精多嘛.............
幾時都係屋企好啦

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-5 07:40 PM 發表

:smile_15::smile_47:你識吾識煮ga

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-5 07:40 PM 發表 查看引用來源

迪迪就生日啦WO..諗掂點搞未呀:smile_o13:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-5 07:39 PM 發表 查看引用來源
:smile_15:沒....暫時朋友得几個試過
可惜:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-5 07:41 PM 發表
可惜:smile_35: :smile_35: :smile_35:
我都吾知自己乜野拿手

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-5 07:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 我都知我好衰..........................
知你仲講
係度哂命牙你:smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-5 07:41 PM 發表 查看引用來源

迪迪就生日啦WO..諗掂點搞未呀:smile_o13:
未有定案:smile_o03:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-5 07:40 PM 發表 查看引用來源

有次係雅蘭某一間...D肉硬到擲死狗...又要冇味....D魚又腥.................仆街我仲整得好食過佢:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆