上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-7-3 09:44 PM 發表 查看引用來源

囡囡都唔少啦,年輕貌美,溫柔體貼,活潑可愛樣樣齊(only無美少女ja )
你鍾意邊類先?
想死:smile_22: 我果日叫左個出來, 你無緣見到隻:smile_30:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-3 10:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 我只係想佢主動d.  唔想佢係度講冇女人緣.........我只覺得係藉口黎....
佢呢d問題好令人反感:smile_42:

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 10:02 PM 發表 查看引用來源

哦...係呀...我係荒島住左好耐...唔慣咁多人囉...有d怕...d人好唔好架???我真係未去過呢d活動...如果唔係...都唔係講來講去都係得個驚字...老友...你去過幾多次呀?...感覺如何呀?
對不起,我們不歡迎你, 你呢d性格,繼續係荒島:smile_38:

HIHI.. 我返黎啦..
引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 10:31 PM 發表 查看引用來源

對不起,我們不歡迎你, 你呢d性格,繼續係荒島:smile_38:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-3 10:07 PM 發表 查看引用來源

哈....我只係留言果 d 係比較 直..................
但我出到去係就唔會咁..
唔聲唔聲,心水好清就真:smile_44:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 21:48 發表 查看引用來源

你返黎喇~~ :smile_o05:
我返黎喇~聽日係咪會見到你呀:smile_o05:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-7-3 10:33 PM 發表 查看引用來源
HIHI.. 我返黎啦..
hughug:smile_38: 番黎啦,以為你俾海洋公園困住左

HAHA 我逃走出黎架嘛
引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 10:34 PM 發表 查看引用來源

hughug:smile_38: 番黎啦,以為你俾海洋公園困住左

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 10:31 PM 發表 查看引用來源

講下姐...唔駛咁話我呀...

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-3 10:33 PM 發表 查看引用來源

我返黎喇~聽日係咪會見到你呀:smile_o05:
我d同事唔肯放我呀.. :')
黎唔到..........
你地玩得開心d....
希望你地釣到墨魚啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆