上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009/6/28 03:34 發表 查看引用來源

好多呀~~
講來聽聽

引用:
原帖由 zole 於 2009-6-28 03:36 發表 查看引用來源

講來聽聽
讀書啦
將來啦
感情啦(喜歡上1個人)

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009/6/28 03:38 發表 查看引用來源

讀書啦
將來啦
感情啦(喜歡上1個人)
讀書就簡單啦,把唔願意的除去,到時妳再看邊樣野妳夠資格入讀,咁妳就會明白,其實唔係好多野選

將來,將來是建基於現在,所以做好上要,找到自己可以讀的野先,慢慢妳就會發現,條路慢慢就會浮出來的

感情,妳咁細,可以慢慢來,妳咪比下機會對方,睇下佢有冇反應先,再慢慢決定。

引用:
原帖由 zole 於 2009-6-28 03:43 發表 查看引用來源

讀書就簡單啦,把唔願意的除去,到時妳再看邊樣野妳夠資格入讀,咁妳就會明白,其實唔係好多野選

將來,將來是建基於現在,所以做好上要,找到自己可以讀的野先,慢慢妳就會發現,條路慢慢就會浮出來的

感 ...
真的嗎?
我鐘意的人有女友:smile_39:

初次到訪

大小姐你好

:smile_o15:

大家好
入來識下人先

jhhhhiiiiii
nice to meet u all

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009/6/28 03:44 發表 查看引用來源

真的嗎?
我鐘意的人有女友:smile_39:
咁更加唔可以急,佢係對妳有心的,佢自然會有答案,迫唔到,妳係咁比機會佢,但同時妳要忍受幻得幻失的痛苦,妳唔一定成功,但妳可以去試,不過記住,妳可能會受到傷害,妳要想清,值唔值得。我第一次就係做第三者,重要係一個失敗的第三者。

引用:
原帖由 zole 於 2009-6-28 03:48 發表 查看引用來源

咁更加唔可以急,佢係對妳有心的,佢自然會有答案,迫唔到,妳係咁比機會佢,但同時妳要忍受幻得幻失的痛苦,妳唔一定成功,但妳可以去試,不過記住,妳可能會受到傷害,妳要想清,值唔值得。我第一次就係做第三 ...
我唔會做第3者
只會等佢同佢女友散
因為我feel到佢地應該散既邊緣
只不過男既唔想放手
如果之後佢地唔散
我會祝福佢地
但我知我會傷心

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009/6/28 03:52 發表 查看引用來源

我唔會做第3者
只會等佢同佢女友散
因為我feel到佢地應該散既邊緣
只不過男既唔想放手
如果之後佢地唔散
我會祝福佢地
但我知我會傷心
係啊,唔好做第三者啊,好似我咁,當時真係好傷,佢中西情日節都和我過,又點會知佢有個差人男友。

感情最緊要等得,好的 timing 係最緊要的,唔好比大家有值口。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆