上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

回覆 1574# vin1013 的帖子

鍾意!兴奋!情節好得!

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-4 16:37 發表 查看引用來源
鍾意!兴奋!情節好得!
謝謝🙏

Athena:
「細D:啱數。嗱,輕輕鬆鬆妳咁就搵到就嚟$2,000!妳如果每晚接3個,一個禮拜做6晚,一個月起碼三皮嘢,係咪好L搵過你做OL?
我:輕鬆?我要俾人攪要流汗㗎!
細D:屌!對妳嚟講係享受呀!寓工作於娛樂嘛!如果做埋全職跑埋日頭、一個月五皮幾嘢絕對得!
我:唔係通日日都有咁多客咩?!
細D:其他人我唔敢講,但跟我哋一日5、6個一定冇問題!
我:過咗今晚先再講啦。
細D:喂,有個問題其實一直好L想問妳。。。妳同個個男人扑嘢一定會有高潮?
我:。。。正常男人就會囉。
細D:唔識都會?扮高潮咋呀?
我:扮?我噴水㗎。你扮射D精俾我睇吓好唔好?
細D:屌。。。
細D話今晚最後一個客係中港司機,一個月一定會搵佢哋一兩次。佢特登吩咐我要招呼得佢好啲。。。
我:點解?佢俾得特別多?
細D:唔係,都係$3,200。不過佢。。。老婆上年cancer走咗。。。講樣嘢妳知,不過妳千祈咪爆響口,尤其Tim哥面前。。。
我:OK。。。
細D:嗰客同Tim哥係老死嚟㗎。Tim哥有乜新女正女一定會留俾佢玩。不過因為係阿公生意,所以一定要收錢。
我:。。。喔
細D:妳都唔知,佢老婆走個晚,我同Tim哥乜L嘢都唔做趕去醫院,佢攬住Tim哥足足喊咗十幾分鐘!
我:佢都係社團啲人?
細D:喂!妳有冇L聽書㗎?頭先咪話佢係中港司機咯。
我:咁點解Tim哥咁著緊佢?
細D:喂!我哋行古惑就唔L可以有正常朋友嘅?行古惑姐,唔L駛斷六親呀?
我:咁。。。我唔識呀嘛。同埋你可唔可以唔好句句都有粗口?
細D:唔L得!聽講Tim哥早幾年前幫阿公做嘢出咗事,唔見咗幾十個,個客知道之後即刻無條件借俾Tim哥填數,阿公至唔知出咗事咋。如果唔係,Tim哥一早已經去咗賣咸鴨蛋!
我:唔怪之得啦。
細D:妳知就好。一陣間好好地招呼佢。送唔送禮妳自己決定,點玩法妳自己自由發揮,就算過咗鐘都由佢,call我打聲招呼就可以,Tim哥吩呼嘅,OK?總之唔好出問題就得。仲有,記L住千祈咪將我講俾妳知啲嘢爆響口!如果唔係,咪L怪我唔客氣!
我:知啦,我先至冇你咁多口!
細D:邊個口先?上面定下面。。。定係後面嗰個呀?今晚要唔要屎忽破處?
我:Eeeeeeee!你好核突咸濕呀!
細D:就嚟9:00,行快兩步!
今次唔係去時鐘酒店同賓館,而係去佢哋嘅私竇。呢個客果然重份量!不過聽細D講嘅嘢,我都估到佢哋一定會當佢係VIP。去到門口,我首先send多條SMS俾Vincent。我希望佢冇心臟病發!哈哈。。。!(我死9咗妳就開心啦😡😡😡)
Send完之後我就㩒門鐘,跟著就有個男人開門。佢大大隻隻有個肚腩,少少甩頭髪。。。(後來知道佢40歲)。
佢馬上開門口俾我入去,然後仲居然走去廚房倒咗杯茶俾我飲!
昌:妳好。我叫呀昌。妳係。。。呀。。。盈盈呵?
我:昌哥,你好。
昌:坐,飲茶,天口慶。
我當時真係有啲不知所措,情況同我想像中完全唔同!而我居然。。。真係坐低落沙發飲茶!
昌哥跟住俾咗$3,200我,仲提我快啲打電話報告添!跟住佢就坐埋嚟沙發,不過坐到離開我成個身位。我打完電話後,我就話不如入房,佢話好。
入到房之後,我就幫佢除衫,然後我自己除。跟著就入去洗手間沖涼。
奇怪事情就由沖涼開始!
我搽晒番梘落我手準備幫昌哥沖涼,點知。。。
昌:唔駛啦。沖涼我自己嚟得啦。
我:。。。吓?。。。喔。。。
我哋就係咁各有各沖,而且成個過程佢連掂都冇掂過我。。。我估分分鐘佢連望都冇望過我!沖完涼又係各自各抹身,昌哥首先出去然後瞓咗上床。我跟著行埋去,然後跪喺佢下身想幫佢含,點知。。。
昌:得㗎啦。。。唔駛㗎啦,妳瞓上嚟俾我攬吓。
我聽完就「喔」咗一聲,然後爬上床頭,打側身俾昌哥攬住。
當時我見到佢下面已經硬晒,但佢真係剩係左手攬住我,另外一隻手。。。完全唔郁。佢又係連望都冇望吓我。
我於是伸手去摸佢條嘢,點知佢居然用手擋住。。。
昌:我哋。。。我哋攬住就得㗎啦,乜都唔駛做。
我:吓?但我收咗你錢喎。
昌:係呀,所以我哋宜家咪瞓喺張床度攬住囉。
我:但係我收咗你錢就要同你「開心」。
昌:我攬住妳已經好開心㗎啦。
我:咁。。。我好難同Tim哥交代。。。
昌:放心,一陣我會call Tim仔話妳服務好好,唔駛擔心。
我:你。。。同個個女仔都係咁?
昌:哈哈。。。
我:你同Tim哥好熟?
昌:Tim仔以前跟我車㗎!我係佢師父!佢細細個已經要出嚟養家。佢。。。好仔嚟㗎,只係脾氣好臭。。。估唔到佢後來行古惑。不過佢好尊重我同我老。。。
突然昌哥冇再講落去。
過咗冇幾耐。。。
昌:我老婆年幾前走咗。乳癌。醫咗三年幾,復發又復發。。。我以前同我老婆好恩愛,如果我喺香港,我哋差唔多晚晚都會行埋。。。如果我哋當時有細路就好,起碼宜家會有佢同我嘅骨肉喺身邊。。。
跟著昌哥又靜咗落嚟。。。其實我明白佢心情,因為我爸爸都試過有cancer,不過好彩醫好咗。。。謝天謝地。
昌:男人就係男人,永遠衰咸濕,耐唔耐就想搵女人。。。
我:咁你太太都走咗咁耐,而且頭先聽你講你應該好愛佢,你宜家又一個人,有需要想出嚟搵小姐都好正常呀。。。
昌:如果。。。如果咋。。。妳第時早走過妳老公,妳會唔會想佢喺妳唔係度時去搵女人happy?
我。。。其實唔會介意,因為我自己都會出嚟玩,如果我真係早走過Vincent,我一定唔會介意。。。但我知我唔可以咁同昌哥講。
昌:唔。。。唔好意思,破壞咗氣氛添。。。
我:咁。。。你之前次次都剩係攬住個女仔?
昌:有啲見我冇做就會出廳睇電視。。。
我:吓?咁你都可以呀?
昌:咁。。。涼又沖過、攬又攬過,冇所謂啦。。。
我:咁。。。你點解決?
昌:我會叫個女仔俾我攬住,,然後我自己。。。攪掂。咁樣我又可以滿足到我需要,又唔會對唔住我老婆。
我聽完已經感動到想喊!有幾多男人可以咁死心塌地愛自己老婆,連人過咗身都仲可以對佢咁忠誠(我:妳實在太唔知男人本性!🙈🙈🙈)!
我擰轉頭鍚佢塊面。佢俾我呢個動作嚇親!
我:我覺得你好靚仔,好似我偶像,所以鍚你,你唔好錫我呀!記住你唔好對唔住你太太呀!
昌哥聽完我咁講之後,就靜靜哋瞓咗係度,郁都唔郁。。。我再望一望佢下面,仍然扯到好硬。
錫咗佢塊面一陣,我就伸隻手去摸佢條嘢。。。佢本能地想用手擋開我。。。
我:昌哥,你冇攪過我,你冇對唔住你太太,我隻手。。。只係一個飛機杯。。。同你自己打飛機冇分別。。。
昌哥終於都擰轉頭望住我,佢慢慢移開佢隻手,我就馬上輕輕握住佢下面,慢慢上下上下咁chok。。。
過咗一陣。。。
我:昌哥,呢個飛機杯舒唔舒服?
昌:好。。。好舒服!
我:日本新到。咁。。。我哋繼續試個飛機杯好唔好?
昌:好。。。好。。。
我開始慢慢加快速度chok,昌哥呼吸亦都越嚟越快。。。
冇幾耐。。。
昌:射。。。射啦。。。
跟著昌哥下面就射咗好多精出嚟。。。睇落佢應該好耐冇發洩過。。。我成手都係佢又熱又黐笠笠奶白色嘅精!
我:昌哥,呢個飛機杯好唔好用?舒唔舒服?
昌:好好用、好舒服!
休息咗一陣,我哋又去沖涼。。。一樣都係各自各沖。
昌哥走嘅時候。。。
昌:多謝妳,盈盈。今晚我好開心。好耐未試過有女仔對我咁好。下次可唔可以再約妳。。。玩飛機杯?
我笑住回:一定可以(我心諗如果我真係出嚟跑的話)!」
(PS - 少少劇透,昌哥會再出場。。。佢將會成為我同Athena就嚟要面對嘅惡運中一個嘗試幫我哋嘅一位好人。。。亦會成為我同Athena關係後期嘅重要人物。。。唉。。。)

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-5 09:36 發表 查看引用來源
Athena:
「細D:啱數。嗱,輕輕鬆鬆妳咁就搵到就嚟$2,000!妳如果每晚接3個,一個禮拜做6晚,一個月起碼三皮嘢,係咪好L搵過你做OL?
細D:屌!對妳嚟講係享受呀!寓工作於娛樂嘛!如果做埋全職跑埋日頭、一個月五 ...
果然峰迴路轉!等睇之後嘅發展!😊

咁昌哥算係貴人嗎?呢編寫得幾有感情,雖則唔hard-core!
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-5 09:36 發表 查看引用來源
Athena:
細D:屌!對妳嚟講係享受呀!寓工作於娛樂嘛!如果做埋全職跑埋日頭、一個月五 ...

唔通之後Athena同左昌哥一齊!!

你扮射D精俾我睇吓好唔好

引用:
Athena:
我:扮?我噴水㗎。你扮射D精俾我睇吓好唔好
呢句好𨶙正!精彩!你寫完有無笑出声!

估你唔到, 寫做愛寫到咁温情, Athena提議做飛機杯真係好貼心!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-5 13:54 發表 查看引用來源
果然峰迴路轉!等睇之後嘅發展!😊
謝謝大佬

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-5 14:14 發表 查看引用來源
咁昌哥算係貴人嗎?呢編寫得幾有感情,雖則唔hard-core!

跟著開始會好hard core!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆