上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-10 10:33 PM 發表 查看引用來源
bloodyanalyst  
等我記低佢個名先......:025:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-10 10:44 PM 發表 查看引用來源

等我記低佢個名先......:025:
都唔明d人點解唔pm會長
而pm其他女仔呢~ :025:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-10 09:26 AM 發表 查看引用來源

小天使Baby~ :023: :023: :023:
你張新相好吸引呢~ :036: :036: :036:
多謝:093: :093: :093:

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-10 10:31 PM 發表 查看引用來源
母親節快樂啊~~~
女皇大人~~~ :036: :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-10 09:28 AM 發表 查看引用來源
小天使這句『~每次你用這種眼神看我,明知道是一種陷阱,我還是會傻傻地跳下去。 ~』
我終於都明白了呢~ :029: :029: :029:
其實我覺得明呢句真係唔係好事。。。:073: :073:
但係要記住呢句下面果句。。:083:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-10 10:50 PM 發表 查看引用來源

都唔明d人點解唔pm會長
而pm其他女仔呢~ :025:
好彩我冇比人PM:cool:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-10 10:51 PM 發表 查看引用來源

好認同呢~ :023: :023:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-10 10:51 PM 發表 查看引用來源

小天使Baby~~~
小白好掛住你~ :029: :029: :029:

引用:

『~自己都唔愛自己,點令到人愛自己呢?~』
點先可以做到呢句呢~ :023: :023: :023:
小白家下做緊上面個句~ :029:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-10 10:55 PM 發表 查看引用來源

但我既格言係~~
愛別人之前, 先要懂得愛自己 :023:
下面果句咪係
自己都唔愛自己,點令到人愛自己呢?
唔係差唔多意思架咩??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆