上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  66.0k

YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!搞掂晒啦!!!!!!!!!功成身退啦!!!
我真正完SEM啦~~~ 最後1份論文竟然唔係最後1秒先交啊~~~~~ XD!!!!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 04:11 PM 發表 查看引用來源
YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!搞掂晒啦!!!!!!!!!功成身退啦!!!
我真正完SEM啦~~~ 最後1份論文竟然唔係最後1秒先交啊~~~~~ XD!!!!
太令人失望啦~~~

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 16:11 發表 查看引用來源
恭喜曬喎。咁就好啦,又Semi break.

引用:
原帖由 sthinvc 於 2014-5-2 04:44 PM 發表 查看引用來源

太令人失望啦~~~
唔係last min你好失望:smile_45:?

引用:
原帖由 kppp888 於 2014-5-2 04:59 PM 發表 查看引用來源

恭喜曬喎。咁就好啦,又Semi break.

YEAH~~~~~~可以去玩啦XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 05:09 PM 發表 查看引用來源

去邊玩

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 05:09 PM 發表 查看引用來源

打算去邊玩啊

:smile_o10: 叻女

冇話去邊到玩lol
純粹係唔使繼續屈喺屋企對住四bon牆嘔字...去邊都好啦XD! 哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 05:27 PM 發表 查看引用來源
冇話去邊到玩lol
純粹係唔使繼續屈喺屋企對住四bon牆嘔字...去邊都好啦XD! 哈哈
搵人陪你出去行街食飯囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆