上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  154.5k

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-11-6 08:49 AM 發表 查看引用來源

頭條A1?

今日見人地份頭條係匯豐廣告,原來係裡面個單人情請飲新聞

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-11-6 09:29 AM 發表 查看引用來源
嗯... 其實我尋晚有D R頭唔知邊度得罪左人。頭先望番先知原來大家都有D誤會。哈哈,我以為E妹講緊忌係話E妹bf覺得自己對E妹好好,所以唔會離開佢。所以先話不過E妹想撇佢bf,因為佢bf小器。點知原來... 嘿嘿,係一場 ...
下次留意下對眼先

講真,又無話難唔難嘅,玩咗咁耐都遇到唔少好對手,不過優點各有不同...有樣靚...有身材好...有功夫好...不過我最鐘意d好砌得嚟唔扭擰,乜都肯玩嘅女...好多時男人都係衰喺呢d女手...
引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-6 05:58 AM 發表 查看引用來源
甘你覺得你難唔難搵?

師兄見完又出報告...hee
引用:
原帖由 穎衡 於 2012-11-6 12:34 PM 發表 查看引用來源

下次留意下對眼先

引用:
原帖由 愛潮 於 2012-11-6 12:43 PM 發表 查看引用來源講真,又無話難唔難嘅,玩咗咁耐都遇到唔少好對手,不過優點各有不同...有樣靚...有身材好...有功夫好...不過我最鐘意d好砌得嚟唔扭擰,乜都肯玩嘅女...好多時男人都係衰喺呢d女手... ...
你原來見過甘多。。而家先知。。

回覆1585 #的帖子

好彩無放真感情加上唔會再見,而家先知原來佢o係度玩左甘耐。。又話平時剩係cd rom,難怪成日都甘忙,anyway,我唔再上嚟喇,我想見果d 我會keep 住contact.各位留意pm 啦

我唔介意唔再見但你誤會了一樣野...我無喺度識過人!我講緊係我d exs!
引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-6 01:03 PM 發表 查看引用來源
好彩無放真感情加上唔會再見,而家先知原來佢o係度玩左甘耐。。又話平時剩係cd rom,難怪成日都甘忙,anyway,我唔再上嚟喇,我想見果d 我會keep 住contact.各位留意pm 啦

http://i.discuss.com.hk/d/ima ...

引用:
原帖由 愛潮 於 2012-11-6 01:30 PM 發表 查看引用來源我唔介意唔再見但你誤會了一樣野...我無喺度識過人!我講緊係我d exs!
你講你自己玩左甘耐

支持:smile_38:

引用:
原帖由 愛潮 於 2012-11-6 01:30 PM 發表 查看引用來源
我唔介意唔再見但你誤會了一樣野...我無喺度識過人!我講緊係我d exs!

Privately有排解釋lu

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆