上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.0k

我睇李醫生,個人對佢印象不太好,但手術就OKAY.

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-16 12:27 AM 發表 查看引用來源

油布係乜黎? 我見到個傷口有黑色邊既...有D位有, 有D位無...果D係咪都正常?
至於我個袋真係吉到PK....又痕又痛..
油布可以令你減少傷口CHI住紗布,換紗布時容易D,我自己唔用油布時很多傷口都CHI住紗布,換個時好呢HEA,又痛又煩。
我都開始生返D毛出黎,但係我唔吉,如果吉你用剃刀或較剪小心咁清左佢LO

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-16 07:23 PM 發表 查看引用來源

油布可以令你減少傷口CHI住紗布,換紗布時容易D,我自己唔用油布時很多傷口都CHI住紗布,換個時好呢HEA,又痛又煩。
我都開始生返D毛出黎,但係我唔吉,如果吉你用剃刀或較剪小心咁清左佢LO
係春袋果D毛吉到我....唔止痕/唔舒服...我直情痛到痴線....
其實春袋毛係咪唔洗剃GA,,, 但我做手術都好似FEEL到有電SO刨之類既野...

我個傷口應該無野. 係某D位有血滴咁....但痴痴換紗布張紗布都又黃又啡又紅, 痴住個傷口咁, 係咪都正常?/?

其實個腫左果部分(即係水泡圈)會唔會消失?
而家條JJ分左3節...正常既唔係應該2節咩...
D傷口真係好難復完呀....唉,呢幾日都好似冇咩改善咁...唉

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-16 09:12 PM 發表 查看引用來源

係春袋果D毛吉到我....唔止痕/唔舒服...我直情痛到痴線....
其實春袋毛係咪唔洗剃GA,,, 但我做手術都好似FEEL到有電SO刨之類既野...

我個傷口應該無野. 係某D位有血滴咁....但痴痴換紗布張紗布都又黃又啡又紅 ...
"滴"就唔正常,血水係正常的,唔舒服就剃左D毛佢。

紗布都又黃又啡又紅 <--正常,所以我成日換。我而家唔包了,就咁著底褲

我想問呢割包皮有冇得要求個醫生割到幾多.例如割到唔扯都露到龜頭.有冇得咁樣要求= =

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-7-16 11:36 PM 發表 查看引用來源
我想問呢割包皮有冇得要求個醫生割到幾多.例如割到唔扯都露到龜頭.有冇得咁樣要求= =
你本身咁長
割多d...你會pa街

咁姐係點=.=比醫生決定??

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-16 10:51 PM 發表 查看引用來源

"滴"就唔正常,血水係正常的,唔舒服就剃左D毛佢。

紗布都又黃又啡又紅  
唔該哂你師兄...佢無滴既...但我見到一少滴血起傷口某處., 整乾佢轉頭紗布又紅番...

張紗布起條JJ下面果度尤其多顏色...係咪一日有野染起紗布到, 一日傷口都未好?
師兄你割左幾多日? 我割左5日咋....而家我直情痛...好似係春袋比紗布膠紙刮到甩皮= =

引用:
原帖由 陳陳 於 2010-7-16 03:34 PM 發表 查看引用來源
都係搵陳東飛醫生?

係呀,因上年在報紙上見過陳醫生講關於激光包皮手術的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆