上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

回覆 1564# vin1013 的帖子

精彩!有趣味跟住會点昵大哥!哈哈

1Q / 1hr, whatever come first 嘛!半個鍾KO 到,個客加多Q一樣 半個鍾搞掂,時薪$6400,唔係 net profit 咁解啫🤣🤣
不過我從來無去過,總感覺唔太安全
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-3 16:50 發表 查看引用來源

冇㗎,要同人六四分賬,仲要自己俾房錢,而且一個鐘只限1Q,要再嚟就要加鐘。。。
頂,寫到我好似好熟行情!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-3 22:38 發表 查看引用來源
精彩!有趣味跟住會点昵大哥!哈哈
好快就會update

Athena:
落咗樓細D喺度講電話。講完佢就即刻問我攞錢。仲話冇諗到咁快攪掂,下個客要到7點幾。佢問我肚唔肚餓,跟住就帶咗我去大家樂食飯!
「細D:我知條友好L渣,以前啲女都有同我哋講過。。。不過妳沖涼就揸L爆人,有啲過分喎。
我:乜嘢揸爆?我有唔用套同佢吹同俾佢射入我口入面㗎。
細D:下次俾吓面,同個客上張床依泣吓啦唔該。
我:喔。。。
細D:仲有,妳賣點係真正OL,下次著返套OL衫至開門。。。雖然頭先個客對妳套內衣褲冇投訴。
細D:唔係話妳,教精妳咋,捉到個客嘅喜好,妳長做長有。
細D:下一個客係西裝友,又係斯文型,不過就好正常同幾靚仔,我哋有啲女幾冧佢。所以今次明益9妳。
我:又係去賓館呀?
細D:百佳。
我:超級市場等?
細D一嘢噴咗佢口入面食緊啲嘢出嚟,仲噴到我手同塊面度!
我:你噴到我成塊面都係呀,衰人!
細D:妳無L嘢呀?酒店呀!妳係咪儍㗎!
我一路抹面一路講:我唔識呀嘛!如果我係儍,你哋上次又「試」得到我咁開心?
細D:今晚再「噴」L多幾次精落妳塊面都仲得!
之後我哋不停咁喺度笑。。。
細D:你把口真係好L。。。
我:寸咀,我知。咁樣你想我把口寸定。。。好玩?
細D呆咗一呆。。。
細D:兩樣都鐘意!

講真,百佳酒店冇維多利亞咁。。。光猛。而且房𥚃面裝修就「俗」好多。嗰間房天花板、牆邊、同床頭都有大玻璃!好似驚死啲房客睇唔夠清楚咁。
我今次冇除衫,只係補咗少少妝。冇幾耐就有人拍門。
我再望一望鏡入面嘅自己。。。要準備迎接人生第二個客啦!
我馬上應咗一聲「嚟」,然後去咗開門。企喺我面前嘅喺一個高高地著住一套西裝、戴住眼鏡、好斯文嘅男人。五官端正。。。皮膚好白。。。算叫好樣。應該都算靚仔啩。我心諗如果玩一夜情遇著,我一定OK。
佢:妳係盈盈?
我:係呀。
佢:咦,廣東話冇口音喎。
我:吓?我係香港人。
佢:上次Tim介紹嗰個都話係香港人,結果係國內同胞。不過因為靚所以我先至照入。
我:咁。。。你入唔入嚟?
佢:入!
跟著佢就行咗入房。
我閂埋門,佢望住我。。。
佢:$3,200?
我:係。
跟著佢就攞咗錢出嚟俾我。我數完冇問題就打俾細D,順便send第二條SMS俾Vincent。
時間7:45。
佢:我叫Johnny。妳真係叫。。。盈盈?
我:係呀。
佢:係唔係姓「任」?
我:唔係。。。哈哈。。。
佢:係就真係絕!
我行埋去幫佢除咗件西裝外套,然後解開領太,佢一直望住我。。。
Johnny:Tim話妳今日第一日。
我:係。
J:咁我係妳今日第幾個?
我:第二個。。。不過嚴格啲講應該會係第一個。
J:點解呀?
我:因為之前嗰個冇同我做到。。。
J:吓?點解呀?
我:因為我哋沖涼時佢已經俾我攪到射咗。
J:妳有冇咁勁呀?咁就要試吓。咀唔咀得?
我望一望佢:可以。
佢馬上就一嘢咀埋嚟我口度。好快我哋已經脷疊脷交換口水!佢除咗我件線衫之後,對手就隔住我啲衫同裙周身摸!佢拉起我條裙,兩隻手揸落我pat pat度。。。
J:嘩!火紅T Back!
我:你又知紅色?
J:望吓後面。
我轉頭一望,原來塊牆鏡已經照哂俾Johnny睇!我亦都親眼睇到我俾個完全陌生嘅男人攬住,屁股俾佢不停咁又揸又摸。。。我哋好似男女朋友咁,但5分鐘之前我根本就唔知道佢嘅存在!
好刺激!我就係要喺性方面得到呢種嘅刺激!
我知道Vincent 一樣都鐘意!我知道今晚呢個安排係唔會有錯!
我:沖涼先,好唔好?
J:好。
我本來想幫佢除衫,但佢自己已經好快除晒走咗入去洗手間。我都好快除晒衫行入去洗手間。
J:嘩!妳好多毛!人也話女人天生多毛性慾特別強,係咪真?
我:吓?唔。。。唔知呢?
我哋互相搽番梘喺大家身上(話就話係沖涼。。。其實應該係我幫佢沖涼,佢就攞正牌喺度非禮我),好快我全身已經俾佢摸均!我特登去chok佢條嘢(正常size,冇話特別長或粗,但就可以睇得出好「乾淨」),我一路chok,佢一路捽我對乳頭。我哋又互鍚,過咗一陣佢下面條嘢好硬,但佢忍到冇射。
我:你比之前嗰個忍得。
J:出去扑嘢咯。
我:好。
我哋抹乾身行出洗手間就瞓上床,Johnny問我可唔可以吹?我就爬落佢下身幫佢吹。一路吹我一路望住牆嗰塊鏡,我咁大個女第一次見到自己含住男人條嘢,我又見到Johnny合埋眼好似好享受咁。。。
嗰一刻我都覺得自己實在太淫!
吹咗一陣Johnny話要插。我幫佢戴套,然後Johnny叫我瞓低,跟著佢劈開我大脾準備扑我。。。
我又望住牆塊鏡,然後我又抬高頭望住自己下面,好清楚睇住佢將條嘢隊入嚟我身體入面!睇住自己俾個唔識嘅男人屌。。。
嗰種期待、緊張、同興奮。。。我真係上咗癮!
J:嘩!妳裡面好暖!幾時搽咗KY?
我:我冇。。。搽。。。呀。。。
J:吓?真水咁堅?
我:係。。。呀。。。
J:屌!執到寶!
Johnny開始加快抽插。其實我想佢插慢啲,因為佢插咁快我驚佢好快就會嚟。我唔想咁快。。。我想享受吓。。。
好彩佢都算忍得,快插咗一陣佢都冇射到。
望一望個鐘,原來啱啱至8:10左右。。。仲有時間。。。
我:你插得好勁。。。
J:妳好濕。坐上嚟。
Johnny瞓低咗,我就坐上去佢身上面。我用手揸住佢條嘢,然後對準我下面慢慢插入去。。。可能因為我控制出入上落嘅速度同節奏,我嘅快感越嚟越強烈。。。
過咗一陣。。。
我:要嚟啦。。。呀。。。呀呀呀。。。Ohhhhhhhharrrrrr。。。
我成個人坐落佢身上,佢條嘢插到入我肚咁滯,我下面流咗水出嚟,成個人係度不停震。
喺我仲震緊時,佢就自己加快速度向上頂,而且仲越頂越快。。。本來已經開始退潮嘅我,突然又成個身拉緊。。。
J:頂!我。。。我射啦!
我望住床頭牆上塊鏡,我睇住自己高潮震震,又睇住Johnny兩隻手揸到我對胸偏晒!
個畫面好色情。。。好似睇緊日本AV咁,但女主角係我自己。。。
嗰日我先至知原來我姣起上嚟同高潮時,身體震震同埋我嗰樣係咁。。。放蕩同肉緊!
唔怪之得Vincent一直都話我動情時嗰樣係最誘人。。。
過咗一陣大家都抖順條氣,然後就一齊去沖涼。Johnny問我攞手題號碼,我話搵到Tim就一定揾到我。
就係咁我人生第二個客著返衫一句「Bye」就走咗。。。
我終於明白乜嘢叫做「留精不留情」。。。」

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-4 09:50 發表 查看引用來源
1Q / 1hr, whatever come first 嘛!半個鍾KO 到,個客加多Q一樣 半個鍾搞掂,時薪$6400,唔係 net profit 咁解啫🤣🤣
不過我從來無去過,總感覺唔太安全

其實以我同Athena嘅經驗,只要你正常玩,冇乜危險。

「留精不留情」,要好瀟晒嘅人先做到,個客最尾攞電話號碼諗住翻啅已經唔算瀟晒
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-4 10:09 發表 查看引用來源
Athena:
落咗樓細D喺度講電話。講完佢就即刻問我攞錢。仲話冇諗到咁快攪掂,下個客要到7點幾。佢問我肚唔肚餓,跟住就帶咗我去大家樂食飯!
「細D:我知條友好L渣,以前啲女都有同我哋講過。。。不過妳沖涼就揸L爆人,有啲過分喎 ...

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-4 10:09 發表 查看引用來源
Athena:
「細D:我知條友好L渣,以前啲女都有同我哋講過。。。不過妳沖涼就揸L爆人,有啲過分喎 ...
好似呢個體驗對Athena來講幾正喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-4 12:24 發表 查看引用來源
好似呢個體驗對Athena來講幾正喎!😬
過多兩三個updates,惡夢就開始。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-4 12:34 發表 查看引用來源

咁等你update啦!

期待,日日都追呀

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-4 12:34 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆