上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-9 11:07 PM 發表
我有追上海之友
不過佢頭都帶到出尼唔知係唔係步速過快d
後勁不繼
上海之友應該玩完,跑唔番...:032:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-9 11:08 PM 發表

好似今日咁 由第5場開始 放到出黎就無得追

我見5,6都係咁 r7 即買 暗飛聲:097: 今日先有小利

真係要現場先知

但我成日賭現場 會俾d飛數影響:028:  而家嘗試緊唔理d賠率:046:  好似尾場咁 見呈陽 ...
睇飛賭有一種方法你一定要g,就係先張選馬範圍縮細,當我決定一d馬唔選擇而佢又落飛,我通常都唔理.唔想哂多注本錢..始終記住一樣野,最後著綠燈既馬好多都唔得..:041:

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-9 11:04 PM 發表
我覺得aa號d分析越尼越掂超理想都俾佢追到:036:
我有買超理想丫但係其他唔中....
下次aa號不如每場貼兩隻馬la 等我有多個選擇:043:
賭左咁多年馬,我開始學識小小睇馬,就係自己認為一隻馬係好既話,就唔可以隨便放棄佢,由其當你g道佢輸馬既原因,唔關隻馬事,係人為既話,呢d馬就梗加要留意..:041:

星期3有我嘅要留意馬----好本領:025: 2200米

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-9 11:36 PM 發表
星期3有我嘅要留意馬----好本領:025: 2200米
到時睇左排位睇下咩對手先算啦...:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 11:43 PM 發表

到時睇左排位睇下咩對手先算啦...:025:
有人話我知先講吓咋:025:
依加好眼訓就真:035:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-9 11:50 PM 發表

有人話我知先講吓咋:025:
依加好眼訓就真:035:
你今日周圍撲都好累啦,早d訓啦...:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 11:53 PM 發表

你今日周圍撲都好累啦,早d訓啦...:041:
都好...仲想搵d兄弟吹水點知無乜人上嚟:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 11:21 PM 發表

上海之友應該玩完,跑唔番...:032:
不過我都會追佢-.-
10蚊冇傷大雅中既當汁番身彩
唔中都傷唔到入肉
不過我覺得佢始終有場爆番上尼....

冇返黎一日 , 老點你個 post 竟然走左去第二版 , 推返上去先 , 唔洗周圍揾 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆