上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.7k

引用:
原帖由 yinyin12 於 2020-5-20 02:52 發表 查看引用來源

即係要搵60-70後的叔叔先得喎
70 後得架喇
60 後頂唔順

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-5-20 02:29 發表 查看引用來源

Haha, 傻猪猪來既,我又肥又矮又冇計,冇本事追到你啫,如果比我有彭于晏咁既body同樣,睇下我追唔追你
彭彭?我鐘意leon 喎。。。。

再者,鐘意係憑感覺,靚仔唔代表我會好鐘意,再靚仔都係人地老公啫,又唔係屬於我既,我好清醒既。只係拖住時,剎那係幾威既。。。。so sad....

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-5-20 01:44 發表 查看引用來源
你都幾夜瞓😅咁夜覆message😅
I hv an online business, usually late sleep on it.

引用:
原帖由 仰慕者 於 2020-5-20 06:49 發表 查看引用來源

樓主鐘意叔叔 未必係年紀,可能 90後但個樣似叔叔都得呢 ... 😏
90 後!!!我唔鐘意湊仔,亦唔鐘意教精人地老公!

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-5-20 01:53 發表 查看引用來源
👍👍👍,啱wor,慢慢睇下對話都幾有趣
小二,畀多2斤花生花生!

由細到大我哋玩嘅遊戲「包、剪、揼」,其實咪就係520。真愛就係咁單純和真摯。

2020520 愛你愛你我愛你。

早晨呀!各位。呢度愈來愈熱鬧喎!^_^

回覆 414# meow_917 的帖子

人揀你,你揀人😅
外表啱,內在又未必啱
Size啱,耐力又未必啱🤣⋯⋯

不過尋覓過程最過引,個心15,16咁

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 01:24 發表 查看引用來源

咁暖男,bob 叔你玩晒
哈哈!只係有人喜歡做實驗,又有人甘願做白老鼠啫!XDDD

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-5-20 09:25 發表 查看引用來源
由細到大我哋玩嘅遊戲「包、剪、揼」,其實咪就係520。真愛就係咁單純和真摯。

2020520 愛你愛你我愛你。
Bob 叔你抄邊段article 架?!hahaha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆