上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  44.6k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-9 04:27 PM 發表 查看引用來源

😆 笑咗

你地幾多歲都無用,我比人私有化咗喇
i know

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-9 04:27 PM 發表 查看引用來源

😆 笑咗

你地幾多歲都無用,我比人私有化咗喇
我只係想要小小福利姐😍

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-9 04:29 PM 發表 查看引用來源

童顏咪好囉
可以大小通殺😄
姐姐唔會鐘意我囉
好似同細佬出街

尋晚趁老公出咗去,有時間上吓網,唔知點解又會click咗去睇FFF
女人對女人好溫柔,搓波波,刺激乳頭......
好耐無玩我D玩具,用棒棒刺激豆豆,再慢慢插入......好充實.....仲會上下擺動.... 再用震旦震豆豆,雙重刺激下幾分鐘已經忍唔住......
等咗兩個鐘衰人老公仲未返,又心思思拎支按摩筆出嚟.....玩得一半終於等到我支私家大棒返嚟...唔好意思比佢知我自己睇AV,快手收埋電話,問佢可唔可以比我錫jj? 可唔可以快D插我? 佢話今晚特別濕..... 
到而家妹妹都仲係又漲又濕......

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-15 08:47 AM 發表 查看引用來源
尋晚趁老公出咗去,有時間上吓網,唔知點解又會click咗去睇FFF
女人對女人好溫柔,搓波波,刺激乳頭......
好耐無玩我D玩具,用棒棒刺激豆豆,再慢慢插入......好充實.....仲會上下擺動.... 再用震旦震豆豆,雙重刺激下幾分鐘已經忍唔住......
等咗兩個鐘衰人老公仲未返,又心思思拎支按摩筆出嚟.....玩得一半終於等到我支私家大棒返嚟...唔好意思比佢知我自己睇AV,快手 ...
有冇濕到要換床單?🤣🤣

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-15 11:50 AM 發表 查看引用來源

有冇濕到要換床單?🤣🤣
邊有咁誇張

C姐原本同老公性生活咁完滿,好合拍,真好啊

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-5-15 01:41 PM 發表 查看引用來源
C姐原本同老公性生活咁完滿,好合拍,真好啊
人睇我好,我睇人好啦

又比老公捉咗去開心?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆