上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.2k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-4-26 00:30 發表 查看引用來源
未得閒未有時間打埋下半場呀。。
不過下半場真係無咩野好J嫁乍,
都無啲咩野發生過。。

一直都有帶套套呀。。
我好內都無被人中出啦
有幾想被中出啊..
女仔都中意被中出咩?

有張新ICON,幾好
安全期都套套,好安全喎
引用:
原帖由 akitty 於 26/4/2018 12:30 AM 發表 查看引用來源
未得閒未有時間打埋下半場呀。。
不過下半場真係無咩野好J嫁乍,
都無啲咩野發生過。。

一直都有帶套套呀。。
我好內都無被人中出啦

吾可以話好想被中出既。。
不過有戴同無戴套都真係有分別,感覺有吾同既

一直都keep住做做個陣要戴套,
如果無戴就一定要抽出來射,我可以比你顏射又或者口爆。。
除非真係來完mm之後頭幾日真係可以放肆啲,
會考慮下比佢中出。。
如果吾係都一定要戴套,無就一定要拎出來射。。。
一直以來,以前同bb,c君都好都係甘樣。。

而且最近先中獎過一次,呢啲野梗係吾想真係成日中啦~

引用:
原帖由 akitty 於 2018-4-26 10:27 發表 查看引用來源

除非真係來完mm之後頭幾日真係可以放肆ࢋ ...
搵到肯被中出既女仔真係要好好珍惜..
我都好唔中意帶套..真係差好多..
所以多數都係口爆多..
不過男人有時又麻煩..
可以中出中意口爆.
只可以口爆時又想中出.

你男友真係爽

打埋下半場啦,好想知呀

不如試下打針,想HAPPY D
引用:
原帖由 akitty 於 2018-4-26 10:27 發表 查看引用來源

唔帶要拎出來射...其實都唔多安全,你自己小心D啦
引用:
原帖由 akitty 於 26/4/2018 10:27 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2018-4-26 10:03 PM 發表 查看引用來源
唔帶要拎出來射...其實都唔多安全,你自己小心D啦

我聽過有對情侶做到一半戴套都中獎

最近有個女仔朋友生日。。
甘我收工之後就去join佢地。。
係k房慶祝生日,人吾係好多。。。7-8個人者。。
甘佢男朋友都在場。。而我係第一次見
佢男朋友係一個肥仔來既。。
我就甘眼見。。預估應該都有100kg。。確實我當然吾知啦~
甘飲飲下酒,傾開計,
女仔就同我講話羨慕我有個大隻仔男朋友。。
我:佢做得多gym者,你都可以叫你男朋友試下去操下順便減下肥囉~
女仔:佢。。唉,吾好提,做運動做少少就無氣,連嗌佢幫手搬下野搬一陣就斷氣甘樣。無鬼用,點會肯去操去減呀。
我:甘好似吾太健康咼。。甘佢自己有無心思想減先??
女仔:嗌得到佢郁先算啦。懶鬼。。。係床上面又係甘。。。
我:咦~講左去咩話題呀~:smile_14:我無問你地個啲野啵。。不過既然你講出口我有啲想聽啵。。。

之後個女仔fd都有啲吾好意思既,因為個男朋友就係度玩緊,
我地2個就坐左係一邊講緊佢:smile_13:
佢話,以前識個陣都吾係甘樣既,但除住愈來愈肥。。
而家夜晚啪啪啪個陣,好多時都交行貨。。
一係就要個女仔fd服侍佢,但又吾幫返個女仔。。
成日都要個女仔fd幫佢含,但佢自己連用手摸下都吾摸下女仔,更吾好講話用口。。
一係就訓係床,成日都要女仔玩女上係上面un爆佢。。
要轉返做男上,郁吾到一陣就話無力無氣。。
所以好多時,一係就好快完事。。一係就做到一半就停低休息然後就無啦~

甘講真。。我未同過肥仔好似佢甘肥或更肥既做過。。
所以我吾知係咪真係會甘樣,運動量少而造成甘既緣故。。
但我覺得2個人,啪啪啪都係2個人既事。。
你想做我吾想做,然後格硬來,大家都吾會開心。。
而係應該要諗我要點做先令到佢舒服呢,佢要點做先令到我開心。。
大家好好溝通先至會開心嫁嘛。
你想我幫你含,令到你舒服,甘你都應該做返啲野令到我舒服先得嫁。。係咪先
就算你吾知,都可以問下,係咪舒服呀??想我錫邊度會舒服啲呀~可吾可以甘樣做之類的,

最後。。當然我無問得太過深入佢地啲床上事啦,
始終係2個人既私人野。
甘個晚玩完散場之後就無咩野啦~
sorry呢。。呢篇野無啲咩野特別野好J
純粹我抒發一下而已

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆