上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.1k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-9-19 09:42 PM 發表 查看引用來源

C兄,你係得既!:smile_o12:
呢排我轉戰太子旺角區!
快樂兄之前介紹的九龍城區,小弟好少去開,專登去要夾時間所以一路未試。
旺角太子我每個星期都會去,有無好嘢介紹呀?

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-9-19 11:03 PM 發表 查看引用來源

快樂兄之前介紹的九龍城區,小弟好少去開,專登去要夾時間所以一路未試。
旺角太子我每個星期都會去,有無好嘢介紹呀?
你咁耐唔試D好嘢已轉晒人,正中大路嘢有一間,裝俢唔錯。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-9-19 06:50 PM 發表 查看引用來源
今日又去返自己去開 灣仔間正骨,入門口有條後生日本妹一齊坐低換鞋添,証明呢個場都幾正氣。
揼我果條泰妹我估30+,中等身材樣貌都可以,主要係好力揼得舒服同有少咸。
佢今次第二次幫我揼,話說上次我手多多佢都係隔手同唔隔手之間欲佢還迎果隻,今次大家熟咗少少就玩得放D。
正骨場鬼鼠機過癮在要落些少心機,基本上到最後除左我自己光豬之外佢都比我剝光咗,但係度門無得鎖又唔可以出任何聲,如果我有準備今日應 ...
咁利害。。。勁

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-9-19 06:50 PM 發表 查看引用來源
今日又去返自己去開 灣仔間正骨,入門口有條後生日本妹一齊坐低換鞋添,証明呢個場都幾正氣。
揼我果條泰妹我估30+,中等身材樣貌都可以,主要係好力揼得舒服同有少咸。
佢今次第二次幫我揼,話說上次我手多多佢都係隔手同唔隔手之間欲佢還迎果隻,今次大家熟咗少少就玩得放D。
正骨場鬼鼠機過癮在要落些少心機,基本上到最後除左我自己光豬之外佢都比我剝光咗,但係度門無得鎖又唔可以出任何聲,如果我有準備今日應 ...
正場有得摩摩搾搾已經叻, 你重要光埋人豬, 真係一次生, 二次熟., 三次入戲肉...

引用:
原帖由 leglover 於 2018-9-20 04:35 PM 發表 查看引用來源

正場有得摩摩搾搾已經叻, 你重要光埋人豬, 真係一次生, 二次熟., 三次就入肉...
會唔會係四次無套又中出。。五次。。。。。。。

引用:
原帖由 leglover 於 2018-9-20 04:35 PM 發表 查看引用來源

正場有得摩摩搾搾已經叻, 你重要光埋人豬, 真係一次生, 二次熟., 三次入戲肉...
其實都係睇對方反應,當然高質素嘅就隔手多好多,太低質素嘅你都唔係太想摩佢。
一般貨色你又花少少心機同佢調吓情,我發覺都不時有收穫。
有可能泰妹覺得港男有些少優越感,類似有D港女喜愛西人。(個人意見,不喜請勿吊)

引用:
補充少少,又一次發現泰妹真係個個都鍾意剃光下面D毛喎,唔知係咪傳統集慣。我唔敢用囗𡃤啦當然,但係用手摩及視覺效果都好唔錯。
其他C兄有無同感呢?

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-9-20 08:51 PM 發表 查看引用來源

補充少少,又一次發現泰妹真係個個都鍾意剃光下面D毛喎,唔知係咪傳統集慣。我唔敢用囗𡃤啦當然,但係用手摩及視覺效果都好唔錯。
其他C兄有無同感呢? ...
師兄都未爆係邊個場玩到咁大膽...真係唔怕人地走入黎..

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-9-20 11:43 PM 發表 查看引用來源

師兄都未爆係邊個場玩到咁大膽...真係唔怕人地走入黎..
有跟開貼既C兄唔難估係邊間,但唔好開名同地址啦!
呢排打大風!

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-9-20 06:07 PM 發表 查看引用來源

會唔會係四次無套又中出。。五次。。。。。。。
毛兔奈瀉:smile_o12:小心鲛出仁命!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆