上一頁下一頁
發新話題

比廁紙筒哥哥屌到攤攤腰

收藏  |  訂閱
3.0k  163.2k

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-1-27 11:14 PM 發表 查看引用來源

有無咁飢渴呀???

拍拍...................
就係咁強... 鬼仔, 大陸仔, 臺灣仔, 香港仔, 坡仔呀, 全部都唔放過!!  不過佢淨係唔同架仔攪!
可能佢個人國際化, 想做友誼小姐, 哈哈~~

引用:
原帖由 金槍不倒小王子 於 2011-1-27 11:22 PM 發表 查看引用來源

就係咁強... 鬼仔, 大陸仔, 臺灣仔, 香港仔, 坡仔呀, 全部都唔放過!!  不過佢淨係唔同架仔攪!
可能佢個人國際化, 想做友誼小姐, 哈哈~~
Haha!
International trade!!

引用:
原帖由 easydell 於 2011-1-27 11:17 PM 發表 查看引用來源
咁你有無入錯洞呢?hohoho~

我記得, 第二晚紅白餐酒溝住飲, wing度九彩, 嗰晚喺馬拉妹房瞓, 第二朝, 其他國家的agency驚我之前嗰晚飲得多出事, 係咁拍我酒店房門, 我唔喺房, 當然無應門, 他們驚到想搵人破門~~!!

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-1-27 11:09 PM 發表 查看引用來源

發射, 打車, 興奮...........呵呵~~~~~~~~~
發射:smile_40: 。。。興奮:smile_14: 。。。e,小姐,你係邊位。。。。:smile_27:

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-1-27 11:23 PM 發表 查看引用來源

我記得, 第二晚紅白餐酒溝住飲, wing度九彩, 嗰晚喺馬拉妹房瞓, 第二朝, 其他國家的agency驚我之前嗰晚飲得多出事, 係咁拍我酒店房門, 我唔喺房, 當然無應門, 他們驚到想搵人破門 ...
真係亂@@

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-27 11:20 PM 發表 查看引用來源

好少ON~~~~~~電腦一ON MSN就死左...:smile_o06::smile_o06::smile_o06:
我都未得閒整~~你可以俾左我先既....
done, 多謝賞面~~~~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-27 11:24 PM 發表 查看引用來源

真係亂@@

歷史~~~~~~

引用:
原帖由 miss36D 於 2011-1-27 11:15 PM 發表 查看引用來源

佢應該去男校讀…

我諗佢真係想架!!  :smile_o11:
或者衝入去男更衣室姦晒d仔!!

引用:
原帖由 金槍不倒小王子 於 2011-1-27 11:27 PM 發表 查看引用來源

我諗佢真係想架!!  :smile_o11:
或者衝入去男更衣室姦晒d仔!!
呵呵~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-1-27 11:27 PM 發表 查看引用來源

歷史~~~~~~
每個人都有過去啦~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆