上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 [url=tel:052705271]052705271[/url] 於 2024-9-2 17:14 發表 查看引用來源
快啲快啲!期待期待!好鬼吸引。
收到收到。。。盡快盡快。。。體諒吓我老人家頭腦轉左數慢。。。😭😭😭

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-3 08:52 發表 查看引用來源

收到收到。。。盡快盡快。。。體諒吓我老人家頭腦轉左數慢。。。😭😭😭
Win神哥,唔洗急,最緊要快,呢度好多人都當你係近期既精神食糧架啦😆😆

引用:
原帖由 YLHK 於 2024-9-3 09:32 發表 查看引用來源
Win神哥,唔洗急,最緊要快,呢度好多人都當你係近期既精神食糧架啦😆😆
唔係呀嘛?

Athena:
「個賓館喺旺角道一個舊舊地私人大廈入面。賓館名我就真係唔記得,因為當時真係冇留意,加上雖然對我嚟講,接客同玩一夜情心理上好似冇乜分別,都係要同男人上床(唯一分別係一夜情對象我有得揀,接客就乜嘢人都要接受),但始終係我出嚟做「雞」嘅第一次,心情難免有啲緊張。
個賓館喺6樓,一出電梯已經見到。入到去有個阿嬸問我幾多個人。我話兩個,朋友一陣到。佢望一望我。。。
佢:生面口。係咪Tim嘅人?我:係。
佢:佢打咗電話俾我,下次嚟響Tim或者細D個名就得。$280,一個鐘。608號房。妳個客到咗我會叫佢去搵妳。
我俾咗錢之後。佢就帶咗我去間房(後來我至知道永遠喺個男人登記身份證,女仔唔駛)。
講真,真係一間名副其實嘅「房」。一入門口就係張床,連想轉吓身嘅地方都冇乜。跟住就係細細個一個洗手間。洗手間門邊有掛衫嘅幾個勾。床對面個牆有塊大玻璃。我攞咗手機出嚟,send咗個SMS俾Vincent。。。
「宜家今晚第一個客。」
我知佢應該睇緊戲,我估呢個SMS一定嚇死佢。。。
嘻嘻。。。
我首先除咗衫同裙,剩係著住Steven以前買俾我嘅紅色透明lace bra同T Back。
我心諗唔知一陣間咁樣開門,嗰男人見到我咁會有乜反應。唔知佢係個點嘅男人?
突然有人拍門!可能我太專心諗嘢,當時真係俾拍門聲嚇咗一大跳。
我:嚟。
我望一望塊鏡、望一望自己。。。
我自己同自己講:鄭X盈,妳知唔知道自己做緊乜嘢?妳真係太大膽太貪玩!乜都夠膽死!我就睇吓妳幾時玩出個禍!(劇透。。。好快就出事,不過係俾人陷害)
再多幾下拍門聲。我即刻定一定神,然後去開門。
企喺面前係一個好普通嘅男。。。仔!一個著住裇衫西褲手攞著個公事包嘅男仔!頂晒籠我估佢量多25、26歲!細細粒、又瘦,同Vincent完全相反!
佢細細聲問:係咪盈盈呀?
我:係。
佢由頭望我望到腳指尾。我咁大個女第一次著得咁少布企喺個完全唔識嘅男人面前俾佢「評頭品足」!最尷尬嘅係。。。佢眼甘甘咁望住我下面。。。我知道我露咗啲毛出嚟。唔得,我諗我要修一修吓啲毛至得。。。
我:啱。。。唔啱?
佢:啱。。。啱。。。
跟著佢就入咗房。
佢入房時間係6:15。
我最估唔到嘅係我一閂門,佢就馬上俾咗我$3,200。我數過冇錯之後就即刻打電話俾細D。。。
我:收咗錢。冇問題。
細D:好,睇住時間做人!
我:知道。
開始嘅時候真係有啲不知所措。。。雖然我同過好多男人開過房上過床,但接客就第一次,而且大家又冇乜嘢講,氣氛真係有啲尷尬。。。
佢:Tim話妳新做?
我:係。今日第一日。
佢:慣唔慣?
我:唔知呢。。。你係我第一個客。。。
佢:吓?真係?
我:係呀。
佢:咁好彩呀。。。
我行埋佢度然後開始幫佢除衫。。。好快就除到佢光脫脫。。。佢好瘦,瘦到差唔多皮包骨咁濟!完全唔係我喜歡嗰種男人!
佢:你。。。好性感。
我:多謝。冲涼先好唔好?佢:好!
我於是除咗個bra同底褲。
佢:嘩!妳個屁股好㘣又大。。。西又多毛,超正!
但我就覺得佢嗰條嘢好細又幼。。。好可憐。。。好失望添!
我拖住佢入洗手間,然後開水沖涼。我都未搽番梘去佢身上,佢對手已經係咁揸我對胸,而且仲要揸到鬼死咁大力,痛死人。
我:可唔可以細力啲?
但佢冇理我,仲將我擰轉由後面抱住我,對手由後面伸前係咁又摸又搓我對胸,我就睇住自己對波俾條友「搓圓㩒扁」。。。
唔得,我要反擊!
我一個反手就揸住佢條嘢(一個手掌已經揸晒仲要有虛位呀陰功!),加上我成手都係番梘,所以我chok起上嚟特別滑。。。
條友仲由後面伸條脷嚟舐我耳仔,攪到我成身鬼咁酸!
過咗一陣間,突然我feel到佢條嘢「郁下郁下」,我心諗唔係咁快要射嘛?
佢:唔掂。。。。再chok我要爆。
我記得細D話條友要唔帶套吹同口爆,就咁chok爆佢。。。我覺得好似有啲搵佢笨咁。。。
我即刻停手然後跪低含佢條嘢入口,啱啱至含咗十幾吓,佢已經震晒又大嗌,然後用手㩒住我嗰頭前後咁搖。。。
一股又一股又濃又杰又有少少苦嘅精就射晒喺我口入面!
天呀!
就係咁,我第一次接客「處女之身」就咁冇咗啦!
佢走嘅時候喺6:45,啱啱好。。。只有半個鐘!」

呢個客,半個鍾$3200,出多次嘅話愛美神時薪$6400!
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-3 10:03 發表 查看引用來源
Athena:
「個賓館喺旺角道一個舊舊地私人大廈入面。賓館名我就真係唔記得,因為當時真係冇留意,加上雖然對我嚟講,接客同玩一夜情心理上好似冇乜分別,都係要同男人上床(唯一分別係一夜情對象我有得揀,接客就乜嘢人都要接受),但 ...

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-3 10:03 發表 查看引用來源
Athena:
「個賓館喺旺角道一個舊舊地私人大廈入面。賓館名我就真係唔記得,因為當時真係冇留意,加上雖然對我嚟講,接客同玩一夜情心理上好似冇乜分別,都係要同男人上床(唯一分別係一夜情對象我有得揀,接客就乜嘢人都要接受),但 ...
估唔到第一個客咁渣!😂

Athena 出黎做,應該好快好多熟客
引用:
Athena:

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-9-3 10:11 發表 查看引用來源
呢個客,半個鍾$3200,出多次嘅話愛美神時薪$6400!

冇㗎,要同人六四分賬,仲要自己俾房錢,而且一個鐘只限1Q,要再嚟就要加鐘。。。
頂,寫到我好似好熟行情!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-3 12:50 發表 查看引用來源
估唔到第一個客咁渣!😂
世事往往不如想像預期!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-3 14:50 發表 查看引用來源
Athena 出黎做,應該好快好多熟客

我只能講。。。好快有麻煩嘢!宜家寫嘅都係嗰晚嘅事情,好快就會有麻煩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆