上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 13:49 發表 查看引用來源

唔係話好得,正常囉個樣唔差,應該未夠40歲,個樣幾甜,雖然唔係大波大蘿,都有啲身材,有啲打扮
咁都ok吖!食得過!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-22 13:50 發表 查看引用來源
咁都ok吖!食得過!😬
落咗嚟香港個老公喺大陸又冇細路應該都冇乜感情,應該未離婚嘅,又唔係出嚟玩嗰隻格,呢啲年紀都有性需要啩?雖然我冇問家姐詳情家姐做埋淫媒都仲得,我扑佢個朋友唔緊要,最緊要我都會扑佢啫
雖然我冇同佢講,佢成日都話我同sp扑嘢㗎啦🤣家姐成日都話我性慾好強

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 13:52 發表 查看引用來源

落咗嚟香港個老公喺大陸又冇細路應該都冇乜感情,應該未離婚嘅,又唔係出嚟玩嗰隻格,呢啲年紀都有性需要啩?雖然我冇問家姐詳情家姐做埋淫媒都仲得,我扑佢個朋友唔緊要,最緊要我都會扑佢啫
雖然我冇同佢講,佢成日都話我 ...
唔止你家姐咁咁講,身為男人都覺得你好強,一個星期射5-6日,40幾歲人真係唔係個個得

引用:
原帖由 mm28 於 22-4-2024 13:52 發表 查看引用來源

師兄,唔扑唔知身體好😆証明師兄身體強壯💪🏾🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-22 14:13 發表 查看引用來源

唔止你家姐咁咁講,身為男人都覺得你好強,一個星期射5-6日,40幾歲人真係唔係個個得
師兄唔好玩我啦,三,四日就有,有時少啲㗎你估仲18 22咩?🤭😆唔通唔餵飽老婆咩?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 13:52 發表 查看引用來源

可能想同你再績未了綠!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 14:18 發表 查看引用來源

師兄唔好玩我啦,三,四日就有,有時少啲㗎你估仲18 22咩?🤭😆唔通唔餵飽老婆咩?
3-4日都吾少野,呀嫂又真係幾大食,不過佢咁正又肯玩,應該扑極都仲有新鮮感😆

引用:
原帖由 mm28 於 22-4-2024 13:49 發表 查看引用來源

唔係話好得,正常囉個樣唔差,應該未夠40歲,個樣幾甜,雖然唔係大波大蘿,都有啲身材,有啲打扮
嘩。。。玩吓冇防😍🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-22 14:36 發表 查看引用來源

3-4日都吾少野,呀嫂又真係幾大食,不過佢咁正又肯玩,應該扑極都仲有新鮮感😆
老實講我老婆都算係性技巧好好嘅女人,可能同我開發佢亦都有關係,而且真心講佢真係屬於我鍾意屌嗰類型
加上啲情趣內衣性玩具同性幻想,暫時都唔會覺得悶

引用:
原帖由 mm28 於 22-4-2024 14:42 發表 查看引用來源

老實講我老婆都算係性技巧好好嘅女人,可能同我開發佢亦都有關係,而且真心講佢真係屬於我鍾意屌嗰類型
加上啲情趣內衣性玩具同性幻想,暫時都唔會覺得悶 ...
真係羨慕師兄你👍🏾💪🏾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆