上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-28 11:59 AM 發表

你:044:
做乜??:092:
40'LCD....今個月咪最少贏2~3萬??:131:
你新屋都幾大wo...可以放40'.....:071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-28 12:02 PM 發表

新地最好
我都係咁話 我都係買新地樓 :098:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-28 12:01 PM 發表
想問下出面果D裝修套餐全屋5皮,,,,是不是吹水?
應該就唔會吹水嘅 不過佢比d料就肯定最屎 同埋好多野都應該唔包

仲有 5皮可能講緊400零尺架咋 大d嘅咪又貴d囉 :025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-28 12:01 PM 發表
想問下出面果D裝修套餐全屋5皮,,,,是不是吹水?
我厘d冇樓人仕答你唔到....:122:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-28 12:04 PM 發表

有樓小富婆....揾唔揾老公??:027:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-28 12:07 PM 發表

有樓小富婆....揾唔揾老公??:027:
你條友......真係想搵二奶:046: :046: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-28 12:10 PM 發表

你條友......真係想搵二奶:046: :046: :096: :096:
係我做二佬....俾人包....:096: :096:
金屋藏佬...:096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-28 12:04 PM 發表

但我係太古樓:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-28 12:12 PM 發表

但我係太古樓:096:
嘩嘩 你條super有錢佬 :023: :023: :023:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-28 12:15 PM 發表

嘩嘩 你條super有錢佬 :023: :023: :023:
太古樓好貴㗎咩?...:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆