上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 10:52 PM 發表

哦....唔輸就當嬴啦,下次嬴番,最緊要你麻雀都有嬴..:036:  其實賭馬唔賭現場有時會錯失好多野..但買定有買定好處..:041:
我麻雀羸50蚊
我買馬用左130蚊-.-
我馬度扣埋退飛果度有85
姐係我今日有5蚊贏.....

唉不過咁樣唔見左312蚊好唔抵...
隻4號又冇lala退左-.-
如果唔退輸左都話咁心情願....
而家心好似有條刺...

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-9 10:59 PM 發表

我麻雀羸50蚊
我買馬用左130蚊-.-
我馬度扣埋退飛果度有85
姐係我今日有5蚊贏.....
你比我好...今日吾見左六舊:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-9 11:00 PM 發表

你比我好...今日吾見左六隻:025:
我少少地玩下咋
一條2串3 30蚊買
3條位置q
加一條單t.....
可惜4同10號我捉都係大熱....4號退................................................
我第9 場1 ,3賺番d姐好彩...

我覺得aa號d分析越尼越掂超理想都俾佢追到:036:
我有買超理想丫但係其他唔中....
下次aa號不如每場貼兩隻馬la 等我有多個選擇:043:

我有追上海之友
不過佢頭都帶到出尼唔知係唔係步速過快d
後勁不繼

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-9 11:03 PM 發表

我少少地玩下咋
一條2串3 30蚊買
3條位置q
加一條單t.....
可惜4同10號我捉都係大熱....4號退................................................
我第9 場1 ,3賺番d姐好彩...
其實今日吾好賭:025: 隨時落雨...但又係"好地"?:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 10:52 PM 發表

哦....唔輸就當嬴啦,下次嬴番,最緊要你麻雀都有嬴..:036:  其實賭馬唔賭現場有時會錯失好多野..但買定有買定好處..:041:
好似今日咁 由第5場開始 放到出黎就無得追

我見5,6都係咁 r7 即買 暗飛聲:097: 今日先有小利

真係要現場先知

但我成日賭現場 會俾d飛數影響:028:  而家嘗試緊唔理d賠率:046:  好似尾場咁 見呈陽d飛咁勁 最尾都買左小小 驚走寶

真係有好有唔好

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-9 11:08 PM 發表

好似今日咁 由第5場開始 放到出黎就無得追

我見5,6都係咁 r7 即買 暗飛聲:097: 今日先有小利

真係要現場先知

但我成日賭現場 會俾d飛數影響:028:  而家嘗試緊唔理d賠率:046:  好似尾場咁 見呈陽 ...
以後咪知道點計都係計"馬嘅實力"先:041: 睇飛睇得多慢慢就會知邊d係得,邊d係吾得:097:

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-9 11:04 PM 發表
我覺得aa號d分析越尼越掂超理想都俾佢追到:036:
我有買超理想丫但係其他唔中....
下次aa號不如每場貼兩隻馬la 等我有多個選擇:043:
哦..我試下啦,其實如果場場貼就可能有迫自己去選擇既情況出現..但我都會嘗試下你既意見..:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆