上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-17 10:06 PM 發表
心水巳停,改為吹水區 
我記得邊個係真心,我有好野會keep住pm番你地

有邊場波想傾下,分析,就留個言,我有心水就俾下意見
以後大家有咩亞盤想買可以留下言,希望我可以幫到大家少少啦

...
善惡有頭終有報,善哉善哉!支持師兄:035: :035: :035:

#1561 for kelubin

引用:
原帖由 123lok 於 2007-5-22 04:02 PM 發表

我是見到N兄呢度改咗心水巳停,改為吹水區 我記得邊個係真心,我有好野會keep住pm番你地] 我擺呢個ICON,表示我贊成咋ow,你會5會有D問題呀?  我今日一上就見到比人插.我就興啦!!
和和氣氣最好~~~
k兄 嬲都唔係無原因既~~~
算啦

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-22 03:14 AM 發表

平日唔見你來?
一見到我d brother輸左就:036:

就算你心態唔係但:036: 巳經係灌水行為啦
123lok

如果你唔係就同kelubin 解析下啦 

和和氣氣啦~
N兄都認為.係既.咁你哋米當我係咯.

引用:
原帖由 123lok 於 2007-5-22 04:06 PM 發表

連N兄都認為.係既.咁你哋米當我係咯.
如果123 lok兄真係唔係咁ge意思,係我誤會的~
我向你道歉!!!

不過我岩岩打完,又見到你咁ge logo~
誤會又唔奇~~

大家算喇!唔勞氣!和氣生財!:023:

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 percyng 評分。

發表時間: 2007-5-22 03:00 AM
所在論壇: 足球投注
所在主題: 【YANKI亞洲盤】老友鬼鬼分析地帶#1 &#4 善有善報 
:評分分數: 積分 -20
操作理由: 閣下的言詞帶挑釁性

呢D就是[所謂]既主持公道? 人權?

『著迷』
   反而我接受..少少沒有關係..當我罐水.

我有d想要艾fu c保win @@各位覺得點??????????

引用:
原帖由 123lok 於 2007-5-22 04:06 PM 發表

連N兄都認為.係既.咁你哋米當我係咯.
我講左如果唔係就解析下~我無話你係~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆