上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.4k

小露,如果妳出聲要男朋友,我估起碼超過100來排隊做妳男友.

仲有40!快D推先:

喂喂喂,人地露出係興趣,收錢都吾同既!

多謝先,不過暫時吾會搵男友住,因為我覺得拍拖男友係應該獨佔我既,我拍拖就吾會玩露出架啦
如果個男仔要我俾人睇,我相信佢吾係真係愛我先
引用:
原帖由 panpeter 於 2011-7-9 03:08 PM 發表 查看引用來源
小露,如果妳出聲要男朋友,我估起碼超過100來排隊做妳男友.

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-9 03:41 PM 發表 查看引用來源
多謝先,不過暫時吾會搵男友住,因為我覺得拍拖男友係應該獨佔我既,我拍拖就吾會玩露出架啦
講得無錯…對呀

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-9 03:41 PM 發表 查看引用來源
如果你男友都想你/願意陪你玩呢?

引用:
原帖由 NFS962 於 2011-7-9 02:20 PM 發表 查看引用來源

請愛露娃去日本拍片? :smile_47:
係呀..醒目:smile_30:

上面講得好明啦,向我自己黎講男友係吾應該將我分享出去,會願意我露出既只不過係當我係固定sp者,我覺得
引用:
原帖由 te00 於 2011-7-9 04:16 PM 發表 查看引用來源

如果你男友都想你/願意陪你玩呢?

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-7-9 02:29 PM 發表 查看引用來源

其實系日本露出有冇犯法?
香港真系好小人玩露出
二地的性文化唔同.咪以為睇av日本果d成日玩露出唔犯法..其實係一樣犯法.不過日本因市場需要.
所以先拍甘多露出,教師強姦學生,雜交和屎尿屁等av題材.
我相信引板e到有好多人睇到上哂腦.潛意式以為可以和好激,所以先會學.

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-9 03:19 PM 發表 查看引用來源
喂喂喂,人地露出係興趣,收錢都吾同既!
我以為你為人氣tim

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆