上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  67.5k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-9 01:02 PM 發表 查看引用來源

院長今次確實低估了太陽妹~:smile_38:  
pairpair夫撞正三輪車~~:smile_30:

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2010-9-9 12:07 發表 查看引用來源

我好唔鍾意,都唔係咁嘅關係,如果直接同佢講又怕傷害佢,佢想我做佢男友我拒绝咗。有次叫佢唔好想我会影响佢,短信內容即刻唔同哂,見面時問佢佢話我叫佢咁做,唔想為難我,但係親 ...
Ching,有空的話講多少少,尼期無物沉船個案,龍E生都意興欄珊:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-9 12:59 發表 查看引用來源

做吾做到好朋友係後話~目前你要先令她冷卻她對你的愛~做番做朋友應該做既野~不要令她誤會/對你再有什麼遐想~和她聊天時要注意用詞~要比個明確的信息告訴她大家只可以是朋友~時間久了~當她清醒過來~她一 ...
龍E生,你好專業:smile_o12: 越來越鍾意你:smile_o05:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-9 12:30 PM 發表 查看引用來源
我反而覺得係阿y仔唔敢老强而已,因為佢一开始就係條女面前扮伸士:smile_o05: ,怕女拒絕會難落台
其實院長同佢同床果次曾經嘗試搞過佢~不過失敗而回~:smile_45:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-9 12:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 又關阿彌陀佛咩樹?
色即是空~空即是色~

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-9 01:06 PM 發表 查看引用來源
Ching,有空的話講多少少,尼期無物沉船個案,龍E生都意興欄珊:smile_13:
好在呢度吾駛交租啫~

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-9 01:08 PM 發表 查看引用來源
龍E生,你好專業:smile_o12: 越來越鍾意你:smile_o05:
吾巧笑禾啦~我又未陳過船~矛你地貢多經驗喎~:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-9 01:22 PM 發表 查看引用來源

色即是空~空即是色~
:smile_30: 色即是胸~~胸即是色呀~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-9 13:32 發表 查看引用來源

吾巧笑禾啦~我又未陳過船~矛你地貢多經驗喎~:smile_o05:  
你唔試沉呀:smile_38: 你呢啲一沉就好大獲,會死人:')

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-9 01:00 PM 發表 查看引用來源
我收得一注....99元:smile_o16:
R6....2-7Q:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆