上一頁下一頁
發新話題

5.11 中山友 車兄+細嫂生日大party 少字但勁多相報告

收藏  |  訂閱
1.7k  49.4k

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-18 12:46 PM 發表
我嗰女已今年 20 歲..大學2 年級..過多幾年做外父

:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 aky611 於 2009-5-18 12:45 發表 查看引用來源

講您地都唔信
帶咗個醉酒 fd 去租咗間雙人房(兩張單人床:smile_38: )
訓到今朝 07:30 起身返工:smile_13:
(個 fd 訓到而家都未比電話我:smile_45: )
你仲唔打電話睇巨有無事:smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-18 12:49 PM 發表 查看引用來源
我系熟手技工黎架
細佬最好玩..係响5,6 歲..

引用:
原帖由 aky611 於 2009-5-18 12:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
多謝哂先..而家個女成日俾仔溝

又吹爆..可以出定 part 3

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-18 12:46 發表 查看引用來源
我嗰女已今年 20 歲..大學2 年級..過多幾年做外父
巨都做得架

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-18 12:51 PM 發表
你仲唔打電話睇巨有無事:smile_38:  
:smile_39: 企訓教比人抄醒會屌人架
上次企夾件囡過夜
條囡唔生性 06:30 拍企起身攞家用想走
比企屌到反皮:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_40:

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-18 12:52 PM 發表
細佬最好玩..係响5,6 歲..
我就覺得開始入 K1 至 K3 嗰時最好玩

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-18 12:54 PM 發表
可唔可以幫我排個隊:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-5-18 12:54 發表 查看引用來源
架埋我個仔落去熱鬧D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆