上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

師兄今日有冇 update

引用:
原帖由 Pk1boy1668 於 2024-9-1 20:22 發表 查看引用來源
師兄今日有冇 update
明天早上

Athena:
「Tim:係咪性無能呀?正常見到條女正即扯,仲要攪咁L多花款?
我:幫吓手,Tim哥,呢個客人對我好重要。我可以介紹俾你,以後佢約我要先搵你。
Tim:真係唔係妳條仔?
我:佢就想,但我唔想。但佢不停返轉頭搵我,出手又「寬卓」,我唔想得失佢。
Tim:真係要咁玩?
我:最緊要係。。。我啱唔啱Tim哥同細D哥你哋口味。。。?
Tim:屌!非常啱!細D嗰次試L完鐘,佢日日等妳call!
Tim要我5:30去到上次旺角一齊食飯間茶餐廳度等。仲特別問我今日著咗乜嘢衫(背心、線衫、長裙),佢仲叫我化番個「潮」啲嘅妝去見佢哋!我嗰日特登搵咗個要上公司註冊處update資料嘅籍口,提早咗離開公司。我仲同Vincent約好叫佢等我電話。我已經感覺到佢開始好似唔知我想玩咩。
老實講我真係唔識點化妝,我一向比較鐘意自然啲同冇咁造作。宜家要我化妝,仲要化妝個新潮嘅妝,我真係唔識。所以我一離開公司之後就即刻走去PP買化妝品,順便請啲化妝小姐幫我化吓。化完照鏡,我見到自己嗰樣都嚇咗一跳!塊面少少談粉紅、淺紅色口唇。。。但居然化咗個螢光藍色眼影!
好。。。新潮。。。好唔慣。
不過我冇時間諗太多啦。馬上俾錢然後衝過去地鐵站坐車去旺角!
入到去間茶餐廳,我已經見到Tim同細D座喺上次個卡位度。同嗰次一樣,我又係坐埋牆個位,細D坐我隔離,Tim坐我對面。
細D:盈盈姐!幾驚妳放我哋飛機!
Tim:盈盈,客我就約咗3個,全部我哋熟客,正常人,唔會玩9嘢,妳照住我哋試鐘時個流程咁做就得。
細D:入房第一件事做乜,記唔記得?
我:除衫。。。唔係,Sorry,收錢,然後call你哋。
Tim:啱啦。今日呢個妝。。。新潮但唔太啱妳,下次妳自己再研究吓。
細D:有冇著戰衣?
我:吓?乜嘢戰。。。哦!有。
Tim:醒目。嗱首先嗰個去。。。(其實我真係唔記得嗰間賓館名,不過就係旺角道一間大廈𥚃面,同我同Vincent去開嘅維多利亞酒店完全唔同。)
細D:今夜我帶妳跑。開住電話,如果我call妳,就算扑到條友要射妳都要馬上聽電話。仲有,我有乜order妳都要馬上做。
Tim:例如佢叫妳即刻著衫走,妳千祈咪走去又沖涼又或者嘆埋個高潮至L走,要即刻,明唔明?
我:哦。
細D:Rea9dy未?
我:O9K!
Tim:屌!妳乖乖女就做番乖乖女啦。講粗口呢家嘢唔L啱妳。
我:ちくしょう!(Chijusho 意思:你正畜生)! 🤣🤣🤣
Tim:日文?乜嘢意思?
我:意思係「我知啦」。
細D:妳識日文?
我:我以前喺東京讀書。
Tim:真唔真呀?
我:じゃあ、あなたに嘘をつくべきでしょうか?
細D:又乜9意思?
我:我點解要呃你哋。
Tim:嘩!堅喎!
我:ありがとうございます。
細D:呢個我明。。。多謝呀嘛。
Tim:屌!呢個我夠明。走啦,呀細,記住行一轉文具舖。
細D:收到。
我:乜嘢文具舖?
Tim:一陣妳就明。總之細D叫妳做乜就做,OK?
我:。。。哦。
跟著Tim色迷迷咁望住我。。。
Tim:晏啲見。
嗰一刻Tim嗰樣。。。非常咸濕!
然後我就跟細D行出去。。。然後真係去文貝舖!
細D:盈盈,俾我妳張身份份證。
我:做乜?
細D:影印。我哋所有女都有「底」。規矩。
我有啲唔太想。。。
細D:妳手提電話我哋都有,要查妳好L簡單㗎咋。嗱,妳住北角新都城,金鐘統一中心返工。。。如果我哋要玩嘢,一早玩9咗!所以我係妳就乖乖哋攞張身份證出嚟。
我冇諗到一個電話號碼同埋我個名佢哋已經可以知我住邊同邊到返工。。。我於是將我身份證俾咗細D。
細D:放心,規矩姐。到弟時妳唔跑,我哋會毀屍滅蹟,放心。我不旦只冇放心,反而仲有啲擔心。
細D:嗱,一陣間個客斯文人,返寫字樓工,從來冇俾過麻煩我哋。佢特別要求唔戴套吹同口爆,其他跟規矩,所以。。。放鬆招呼佢,睇好啲時間。我哋收佢$3,200。上面一個鐘$280。妳俾。再提多妳一次,入到房。。。
我:收錢、打電話。知啦。你哋仲長氣過我阿媽!
細D:睇下今晚妳仲會唔會咁寸嘴!
影印完身份證後,我就同好多喺旺角跑鐘嘅女仔一樣,跟住細D呢個馬伕後面,行去賓館準備接我人生第一個客。。。

多謝C 兄,期待你的更精,每次都很精彩
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-2 12:12 發表 查看引用來源
Athena:
「Tim:係咪性無能呀?正常見到條女正即扯,仲要攪咁L多花款?
我:幫吓手,Tim哥,呢個客人對我好重要。我可以介紹俾你,以後佢約我要先搵你。
我:佢就想,但我唔想。但佢不停返轉頭搵我,出手又「寬卓」,我唔想 ...

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-2 12:12 發表 查看引用來源
Athena:
我:佢就想,但我唔想。但佢不停返轉頭搵我,出手又「寬卓」,我唔想 ...
第一個客就冇套同口爆咁激?

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-9-2 12:40 發表 查看引用來源
多謝C 兄,期待你的更精,每次都很精彩

多謝支持

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-2 12:52 發表 查看引用來源
第一個客就冇套同口爆咁激?
冇套吹,唔係冇套做。🙈🙈🙈

Athena學講粗口好可愛! 用日文玩9古惑仔都得意~~

回覆 1553# vin1013 的帖子

快啲快啲!期待期待!好鬼吸引。

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-9-2 14:41 發表 查看引用來源
Athena學講粗口好可愛! 用日文玩9古惑仔都得意~~
我日文冇佢咁叻,當年佢都經開常用的啲「來歷不明」嘅日文玩9我!😑😑😑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆