上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.9k

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2009-1-23 12:43 AM 發表 查看引用來源

呢道唔係投資版wor:096:
投資... 好吸引。:039:

請問有沒有人曾是<浪漫天堂>的會員?
我付了錢打算體驗一下
但ironman2008(搞手)一直以臨時有事為藉口臨時取消活動
問佢拿錢他就說活動會再辦所以不退錢給我住
點知呢家連成個會都唔知去了邊佢仲電話完全接唔通

千幾元對我不過係小數目
我係度想叫大家小心呢個人

引用:
原帖由 二手賣家 於 2009-1-23 01:21 AM 發表 查看引用來源
請問有沒有人曾是的會員?
我付了錢打算體驗一下
但ironman2008(搞手)一直以臨時有事為藉口臨時取消活動

千幾元對 ...
其他會嘅事, 我唔方便講, 但如果真有其事, 我會建議你報警

引用:
原帖由 二手賣家 於 2009-1-23 01:21 AM 發表 查看引用來源
請問有沒有人曾是的會員?
我付了錢打算體驗一下

千幾元對 ...
ironman2008 只是一個網名。你開既 post, 相信大部份人都有注視到。

你非常合作, thx!不用再一次在此留言,正於 kururu 所言:

你有需要,請直接聯絡警方處理 :142:

我也唔想打搞各位但真係想大家小心這個人
其實我有佢相但怕違法
都有佢戶口及全名

依個人成日踩其他會話佢個會好多女
我好不值佢行為同小人無分別

真係想發洩

引用:
原帖由 二手賣家 於 2009-1-23 01:52 AM 發表 查看引用來源
其實我有佢相但怕違法
都有佢戶口及全名

真係想發洩
有佢戶口及全名咪報警law

引用:
原帖由 二手賣家 於 2009-1-23 01:52 AM 發表 查看引用來源
其實我有佢相但怕違法
都有佢戶口及全名

真係想發洩
報警啦...:098:

引用:
原帖由 小織女 於 2009-1-23 02:32 AM 發表 查看引用來源

報警啦...:098:
你浦頭啦:097:

Good Night

引用:
其實我有佢相但怕違法
都有佢戶口及全名

真係想發洩
正如大家所講我都覺得應該報警好小小.......:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆