上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

輸錢輸比賽....收工...:029: :043:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 05:54 PM 發表

沙田都可以再食...佢真係好野...:096:
我諗佢自己都估唔到會嬴啦,最多咪搏腳...:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:55 PM 發表

我諗佢自己都估唔到會嬴啦,最多咪搏腳...:043:
正路贏馬係隻1....隻1都以為會贏...點知...:096: ...尾場註定爆...隻隻都不穩...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 05:57 PM 發表

正路贏馬係隻1....隻1都以為會贏...點知...:096: ...尾場註定爆...隻隻都不穩...
場雨攪到單日轉向,全都外面追....:092:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 05:57 PM 發表

我就係睇到冇隻穩,咪諗住搏隻3囉,擺前面走有優勢又好分...唉..最後100米我仲收緊$$,點g最後50米被人過哂,:029:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 06:02 PM 發表

場雨攪到單日轉向,全都外面追....:092:
唉..點樣都唔夠個天玩....諗住尾場中埋就肥仔...:029:

我休息一陣先...:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 06:05 PM 發表
我休息一陣先...:032:
我都去睇波喇....名古屋八鯨.....下次再玩過....:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:08 PM 發表
4號退出...:044:  要補番隻10先...
唉尼場我好鏟丫aa兄/.\
我買單t2,3,4
我打緊麻雀唔知佢退左我唔係會補番2,3,10號...
唔係我就中單t
第10場嗚....
聽日去馬會退番10蚊
但係唔見左312蚊....

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-9 10:43 PM 發表

唉尼場我好鏟丫aa兄/.\
我買單t2,3,4
我打緊麻雀唔知佢退左我唔係會補番2,3,10號...
唔係我就中單t
第10場嗚....
聽日去馬會退番10蚊
但係唔見左312蚊....
哦....唔輸就當嬴啦,下次嬴番,最緊要你麻雀都有嬴..:036:  其實賭馬唔賭現場有時會錯失好多野..但買定有買定好處..:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆