上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  151.9k

Hi everybody, 都睇呢個post一段時間,其實無諗過係度回應,因為我並無偷食經驗可以同大家分享,但呢輪同太太冷戰,心情低落,好想離婚,但小朋友太細,跟本無可能,所以上嚟呻下,希望吾會悶親大家。

引用:
原帖由 li2 於 2014-9-3 05:00 PM 發表 查看引用來源
Hi everybody, 都睇呢個post一段時間,其實無諗過係度回應,因為我並無偷食經驗可以同大家分享,但呢輪同太太冷戰,心情低落,好想離婚,但小朋友太細,跟本無可能,所以上嚟呻下,希望吾會悶親大家。

...
因為咩事冷戰先,有左小朋友唔可以咁衝動架喇

引用:
原帖由 li2 於 2014-9-3 05:00 PM 發表 查看引用來源

...
嗯....小朋友太細又真係要冷靜呀!

其實經常都為d小事而嘈,不過今次我覺得佢已經超出了我可忍受的低線,有d心淡

引用:

...
師兄因咩事要攪到離咁大件事?小朋友仲細,唔加咁衝動喇!

引用:
原帖由 li2 於 2014-9-3 05:13 PM 發表 查看引用來源
其實經常都為d小事而嘈,不過今次我覺得佢已經超出了我可忍受的低線,有d心淡

先講出黎先, 呢到有好多好人比到意見你架!至少講完個心都舒服d啦

離婚暫時就吾會,始終個仔仲細,不過真係好失望

引用:
原帖由 li2 於 2014-9-3 05:13 PM 發表 查看引用來源

不妨講出嚟,或許事情並不是無法解決,我哋會願意聽聽你嘅問題,有時候講咗出嚟,再冷靜地諗吓,可能就有灣轉。

引用:
原帖由 li2 於 2014-9-3 05:23 PM 發表 查看引用來源
離婚暫時就吾會,始終個仔仲細,不過真係好失望

點解講到失望咁嚴重呀!發生咩事?

引用:

...
你要諗清楚自已的情況...我自已小朋友7歲半,我就係因為佢原因所以冇离婚...唉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆