上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 36

收藏  |  訂閱
3.0k  52.2k

引用:
原帖由 行運一條蟲 於 2011-10-20 06:51 PM 發表 查看引用來源

唯有係咁- -"佢有佢做"""我有我玩
你要講出你的理由~同佢仔細分析~語氣要溫和~條女受軟吾受硬架~睇下佢會否在乎你的感受~如果佢堅持就由得佢啦~當係考驗下你倆的感情囉~不過你又吾好意氣用事~吾好諗話佢有佢做~你有你玩~呢段時間最關鍵~你懶懶閒吾理佢仲有機會比其他人乘虛而入~你黎緊點樣做咁就要睇下你有幾愛佢喇:smile_38:

放鬆啲啦師兄~係你既始終係你既~吾駛咁緊張既~對佢做番啲適當既野~令佢感覺舒服啲就得架喇~橡根拉得太緊都會斷啦~係咪呀:smile_35:

引用:
原帖由 行運一條蟲 於 2011-10-20 06:52 PM 發表 查看引用來源

我都知:smile_13: 但有時抽5到身
明白既~總會有種吾捨得既感覺的

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-10-20 07:06 PM 發表 查看引用來源
這是自欺欺人的理由....時間可沖淡一切,回頭看看才知自己當初的愚味:smile_45:
情到濃時好多時都矛咁理性~不算得上係愚昧:smile_35:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-10-20 02:26 AM 發表 查看引用來源

有冇睇前文
石 la 米 !!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_o14:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-10-20 09:02 PM 發表

石 la 米 !!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_o14:  
花花,晚上好!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-20 08:11 PM 發表 查看引用來源

你要講出你的理由~同佢仔細分析~語氣要溫和~條女受軟吾受硬架~睇下佢會否在乎你的感受~如果佢堅持就由得佢啦~當係考驗下你倆的感情囉~不過你又吾好意氣用事~吾好諗話佢有佢做~你有你玩~呢段時間最關鍵 ...
:smile_42: 到底~~你係咪一個~~教書佬黎㗎

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-10-20 03:35 AM 發表 查看引用來源

下次在家打..叫埋里:smile_o01:
Do u use  公筷 :smile_41: ??

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-20 09:06 PM 發表

:smile_42: 到底~~你係咪一個~~教書佬黎㗎
樓清,我要加班啊!?

:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-10-20 09:02 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  簡稱~~雞蟲

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-10-20 09:07 PM 發表 查看引用來源

樓清,我要加班啊!?

:smile_o06::smile_o06:
有茅ot錢先 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆