上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 17:36 發表 查看引用來源

呢只股票又係變身股~母公司985買左印尼個金礦開採權~注入1051度~依家仲係掘緊金~等到一兩年先有盈利睇到~數量又吾算好多~惟一利好的消息係掘金成本只有300幾蚊美金~相對依家1300幾蚊美金~ ...
金就一定掘5到架啦

老千股 $0.5樓下 日日開工 密密食  $0.05@

當自己係骨場技師

多勞多得

引用:
原帖由 怡和 於 2010-11-3 06:00 PM 發表 查看引用來源

2007 衫幻易 果次都矛推 :smile_13:

禾諗 係刀係 中移 (呢次 + 13) + 內銀保 果d

5仔 問題 係 出年又可能 供股:smile_19::smile_19::smile_19:

股價 $150 樓下 每$10 level 有 一千億 蟹貨:smile_27::s ...
13同地產已經行左先~呢幾日推緊內銀保險~依家最落後就係5同941~大戶係月頭已經出手~十二萬張未平倉合約~好耐未見過喇~好戲在後頭~:smile_44:

5仔係5號公佈第三季業績~到時睇下撥備方面有矛大幅減少啦~:smile_38:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-11-3 06:03 PM 發表 查看引用來源

金就一定掘5到架啦

老千股 $0.5樓下 日日開工 密密食  $0.05@

當自己係骨場技師

多勞多得
呢只股票要賺佢錢吾易架:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 18:18 發表 查看引用來源

呢只股票要賺佢錢吾易架:smile_38:  
呢隻 應該晨早派晒貨出去啦

個莊都5G有矛貨

Good evening everyone !!!

Happy Lotus !!!!

大家好~~~ :smile_38:

覆番 3v 先: 總之寄番老家搵個人幫手續証就得啦...

To 高總女朋友: 比d時間高總啦. 雖然我見過高總幾次... 但真系諗唔明佢點解可以甘痴... :smile_42:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-11-3 10:07 PM 發表 查看引用來源
覆番 3v 先: 總之寄番老家搵個人幫手續証就得啦...

To 高總女朋友: 比d時間高總啦. 雖然我見過高總幾次... 但真系諗唔明佢點解可以甘痴... :smile_42:
b e c a u s e    of      f e e l i n g   !!!

I want to ask, I really can not think of ways and can not find him, he was not at home, not back to the company, there are a lot of things at his disposal, and thus run? Do not expect him back next to me, I wish him well . Why is he so? He has said before it? Why did he become stubborn?
Please help me .please.....

I lost what? I graduated from HKU to know him. After three years with his work until now. I'm even worse than the mainland girl ? I do not know what I lost. He might have gone to Hunan, I go crazy now......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆