上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.9k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-24 02:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 一定體諒你啦~~不過唔巧要禾體檢你喎~~
留返D力遲D同禾去體檢D女巧過啦...:smile_o05:
落去買野蝕先~:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-24 02:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: v兄~~禾都巧投入工作架喎~~
禾做什麼都好投入的 :smile_44:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-24 02:45 PM 發表 查看引用來源

我明你講咩...係我比人一入黎就小喎...我都改哂貼SAY 哂SORRY...重可以點?洗唔洗個個入黎都小一獲先出返去...:smile_o08:
你年紀細,思想言行好唔成熟....表達方式差少少,
咁多人都唔接受,自己一定要好好檢討:smile_o14:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-24 02:56 PM 發表 查看引用來源

禾做什麼都好投入的 :smile_44:
咁會唔會吞埋?:smile_o04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-24 01:52 PM 發表 查看引用來源
誰是誰非也好,我也希望大家在談論對錯時,語氣和用詞也要溫和一點,記住和氣生財呀 :smile_35: :smile_15:
自從高佬走了之後,此區孌得大兒無當,有些人在此亂up24,毫無悔意,令本人毫無性趣上來。
祝龍兄,巨兄,同未來太陽妹條仔,生活愉快。

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-24 02:37 PM 發表 查看引用來源

係咪呀...禾矛所謂架...一次半次....:smile_o05:
存起企先 費樹你5認數:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-24 02:56 PM 發表 查看引用來源
你年紀細,思想言行好唔成熟....表達方式差少少,
咁多人都唔接受,自己一定要好好檢討:smile_o14:
禾會架啦....:smile_o05:

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-24 03:03 PM 發表 查看引用來源
存起企先 費樹你5認數:smile_o10:
冇問題...存住半Q先...:smile_o01:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-24 03:00 PM 發表 查看引用來源

自從高佬走了之後,此區孌得大兒無當,有些人在此亂up24,毫無悔意,令本人毫無性趣上來。
祝龍兄,巨兄,同未來太陽妹條仔,生活愉快。

你5同企演 企梗系走啦

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-24 03:04 PM 發表 查看引用來源

禾會架啦....:smile_o05:
禁就乖喇 有進步

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆