上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.0k

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-7-13 03:12 PM 發表 查看引用來源

差不多啦,我都係$7000,因我見其他ching成 8xxx 喎,貴咁多??????????
D紗布可以打開的,用消毒藥水清理後,印番乾,用紗布圍住JJ個傷口一個圈就可以ga la, take it easy
有滲血都係正常的,因此終都有個傷口,同有 ...
IC...我都係咁, 我對摺左佢跟住包住JJ一個圈..但唔係太緊.....
就係佢配D 正方紗布, 膠紙同消毒藥水+左130...
7千蚊係陳醫生個手術費....

姑娘話未濕水可以唔用D 消毒藥水住? BTW...我個傷口我乜都睇唔到, 又見唔到D線又見唔到結焦之類...其實係咪唔洗理佢, 到時就會好架啦><?

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-13 03:22 PM 發表 查看引用來源

IC...我都係咁, 我對摺左佢跟住包住JJ一個圈..但唔係太緊.....
就係佢配D 正方紗布, 膠紙同消毒藥水+左130...
7千蚊係陳醫生個手術費....

姑娘話未濕水可以唔用D 消毒藥水住? BTW...我個傷口我乜都睇唔到,  ...
你係未拆紗布所以睇唔倒傷口,定係拆咗都睇唔倒呀,如果拆咗無理由睇唔倒喎,
唔好理咁多,總之傷口就係近龜頭低少少,唔好理有無焦 or 線,都用消毒藥水清洗一下然後包紮番啦,唔好懶呀

小弟 應該係包莖 想問下 做過激光的師兄  係唔係一定要打針 我睇過D POST 話要打3枝
有D驚  同手術大約做幾耐 THX

想問下呢~ :smile_27:  

尋日我著under出街無耐呢, 每行一步屙尿個位就同條底摩擦,  好痛

返到屋企見到屙尿個位紅哂 ( 平時係粉紅色 ) :') :')

想請教下咁多位有咩解決方法

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-13 04:57 PM 發表 查看引用來源
想問下呢~ :smile_27:  

尋日我著under出街無耐呢, 每行一步屙尿個位就同條底摩擦,  好痛

返到屋企見到屙尿個位紅哂 ( 平時係粉紅色 ) :') :')

想請教下咁多位有咩解決方法
著D緊身少少的underwear,咁摩擦法,梗係痛+紅啦(之前我都係咁,放心,冇事的~)

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-7-13 03:12 PM 發表 查看引用來源

差不多啦,我都係$7000,因我見其他ching成 8xxx 喎,貴咁多??????????
D紗布可以打開的,用消毒藥水清理後,印番乾,用紗布圍住JJ個傷口一個圈就可以ga la, take it easy
有滲血都係正常的,因此終都有個傷口,同有 ...
我第一次檢查費+手術費+覆趁要8500呢,又真係貴左少少
不過我覺得醫生既手勢都OK:smile_35:

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-7-13 01:34 PM 發表 查看引用來源

7130...佢比果D紗布係正方形既, 點包住條JJ呀?! = =

至於我真係無整濕, 係濕都係D血....但佢CONSTANTLY 有血流既...咁點算...

我尋日割, 今朝訓醒, 成條底都係血....龜頭近傷口直情有D KING乾左既血添...
...
成條底褲都係血?好似好嚴重咁既?
盡量少D郁動俾傷口埋口啦~

引用:
原帖由 陳陳 於 2010-7-13 04:17 PM 發表 查看引用來源
小弟 應該係包莖 想問下 做過激光的師兄  係唔係一定要打針 我睇過D POST 話要打3枝
有D驚  同手術大約做幾耐 THX
我所知就一定要打麻醉針喇…
其實真係唔係好痛,唔好咁驚啦~~係落第一支針有少少痛而已

手術半小時左右啦,好快架,割既時候係冇感覺的,放心

做個時 係唔係有野隔住 睇唔到佢做咩?

咁多位救命呀....

自今朝起身後我見一大PAT血(我估尋晚有扯到, 亦有痛醒左)
整乾佢換紗布後...我訓左個晏覺...
起身都仲係好多血.. 我FEEL到D血係JJ近春袋果到傷口到流出黎... 所以龜頭底好多血...
投先個POST我都話直情見到D血 KING左變到深紅色....

但我又唔覺得痛...投先都印乾9成血...但究竟發咩事...?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆