上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

師兄幾時再出場,你嗰幾盒套擺咗好耐喇喎😏

點解D古惑仔唔介意俾Athena玩, 仲肯幫你地? 因為食左免費餐?
原來Athena都鍾意俾人綁住黎玩, 你地兩個有冇試過?

Athena:
「自從Vincent俾Stanley屈呢件事之後,我經常陪住Vincent。我哋差唔多晚晚都一齊,但好明顯佢嘅性慾低咗好多,就算我哋去開房,佢嘅表現都好差。我知道佢仍然對俾Stanley屈同後來玩針對唔俾開新戶口呢啲事而耿耿於懷。而且佢嘅業績亦都越嚟越差,我知道佢再咁耐去,好快就會俾人炒。
嗰排我除咗有晚喺屋企後樓梯幫個𡃁仔破處之外,就只有俾Tim同細D試鐘。就算我同Vincent講我同Tim同細D扑嘢(我冇講話去試鐘,我只係話識到兩個MK仔,可能係行古惑),無論我點講都好,佢都好似無乜反應,變返以前咁,插5分鐘左右就完。而且睇得出佢心情好差、精緒拉得好緊。
其實我非常明白,有邊個男人唔緊張自己事業?尤其好似Vincent佢咁強好勝心!而且仲因為俾Stanley逼「倉」輸咗$100,000!莫講話佢,我自己都心痛!
到咗八月底一個星期五,Stanley又拒絕咗Vincent一個新客開户口。我見到Vincent好嬲,但又無可奈何,Stanley就若無其事咁,仲好得戚喺度「微微笑」!非常之偽君子!我自己睇見都幾把火!其實嗰排Stanley都處處捉我錯處,不過好彩嘅係我同時要幫日本同台灣嗰兩個director做嘢,而且又幫到手,Stanley至對我無從入手!Ogyuさん仲有意無意咁同Stanley提議叫佢請返個私人助理,因為佢想調我入日本同台灣組做專用秘書!
我知道工事上我幫唔到Vincent乜嘢,但我決定喺其他方面一定要替佢解憂!我知道最能夠令佢放鬆心情嘅係。。。性(其實所有男人都係)。。。尤其是係我要做到啲嘢令佢性慾高脹,咁樣佢至可以盡情咁發洩!
我記得啱啱開始時,我會用Kenny佢哋去「玩」去挑𢭃Vincent。同Steven一齊時,每個週末我哋三個人都玩得好開心!仲有。。。旺角嗰次咸碟鋪我俾班男人「圍住」抽水。。。同埋同Florence上床。。。我睇得出我如果表現得越淫越放越賤,Vincent嘅情緒就會越高漲。我要做到啲嘢令到Vincent主意力放番係我同性之上,我要撩番超佢個人嘅「色心」。。。
我即刻諗起Tim同細D!3P!但。。。Vincent呢?唔通加埋佢玩4P?但Tim同細D肯唔肯?就算肯。。。但又好似。。。少咗啲乜嘢。。。而且如果咁安排,佢哋咪知Vincent其實係我男朋友?我又唔想佢哋知。。。雖然我諗佢哋都應該估到。。。但「寜俾人知莫俾人見」嘛。。。
當Vincent係客?但佢又唔係Tim同細D嘅客,佢哋點會肯玩。。。?
咪住如果我介紹Vincent俾佢哋做客人,咁咪得囉!但係。。。但係。。。咁樣我咪要真係做Tim同細D嘅「女」,佢哋一定要我出嚟跑數!但我又無需要「跑」。。。咁即係點呀?
我望住Vincent目無表情坐喺度望住電腦,周圍啲經紀都忙著同客講電話,R仲做咗幾單交易。。。我實在唔忍心睇落去。。。
「跑」就「跑」啦!我又唔係乜嘢聖女貞德!如果喺古代,我一定比潘金蓮淫多幾千陪!一定俾人沉豬籠!
我襯冇乜嘢做又冇乜人為意時,打Vincent手提。
我:今日星期五晚,不如我哋玩得開心啲。。。玩得大啲!
Vincent:妳仲有心情去玩?
我話事情都發生咗,不如暫時忘記佢,痛痛快快咁去玩咪仲好?我仲特登問Vincent係咪真係可以接受玩得大?佢喺電話度靜咗一陣,然後話OK!我叫佢等我電話。
跟著我又同上次一樣,去咗Reception度打電話俾Tim。Tim:喂,盈盈,隔咁耐至call我?如果唔係當妳朋友,我都費L事啋妳!
我:Sorry,Tim哥,因為公司最近忙,我冇時間諗太多。不過我宜家諗清楚啦。我決定跟你哋跑數。。。不過我有啲問題想問清楚。
Tim:妳好彩,我宜家等緊條女做嘢好L得閒,問啦。
我:跟妳跑數。。。要做幾耐?
Tim:乜嘢意思?
我:即係。。。要做幾耐呀?幾個禮拜、幾個月、一年?
Tim:冇規定!有啲女跑一日已經頂唔順。妳係我哋搵返嚟,唔係阿公啲女,冇數孭,所以冇話一定要做幾耐。不過,如果接咗一兩個就話唔L再接,尤其係如果我哋已經安排好晒客嘅話,就一定有面俾,家。。。
我:家法侍侯,收到。
Tim:屌妳!可唔可以咪9次次都打斷我講嘢?
我:Sorry。。。Sorry。。。咁即係話我只係跑一兩日都得?
Tim:喂!如果妳真係諗住只係跑一兩日,咁收線啦!
我:冇、冇!問清楚啲姐。。。等等。。。老細搵我。。。再call你!
我即刻收線。。。
如果我真係要咁玩去刺激Vincent,咁我真係要跟Tim同細D出嚟跑數,而且我估起碼一頭半個月一定走唔甩。。。分分鐘幾個月。。。真係有啲為難自己。
但係。。。
我可以跑少啲呀!例如每個星期只跑兩、三晚!咁樣咪唔晒接咁多客,我又可以當出嚟玩。。。而且又有錢收!好過玩一夜情免費俾男人扑!反正都係要俾男人攪,點解唔搵吓著數?!
我馬上再call Tim。。。
我:Tim哥,唔好意思,頭先老細突然搵我。我想問可唔可以一個禮拜跟你哋跑。。。例如兩、三晚咁?又或者禮拜六同日至跑?
Tim:可以。不過應承咗就冇L得反悔!
我:當然。我想今晚就跑。。。
Tim:咁L急?妳係咪認真先?
我:我最近有啲。。。手緊。
Tim:咁早L啲call我呀嘛!妳肯定?
我:係!
Tim:得。應該有兩三個客有時間。我即call。。。
我:Tim哥,我仲有個要求。。。希望你同細D可以幫到手。。。
Tim:咁快有「難」要我哋幫妳出頭?唔L係呀?
我:哦。。。唔係唔係。。。
Tim:想借錢?頭先妳話手頭緊。。。
我:都唔肯。。。
Tim:咁即係點呀,小姐?
我:記唔記得上次條街撞到嗰個客?
Tim:客乜9?妳條仔就妳條仔啦!
我:我想。。。(為咗唔劇透,呢段對話我呢度唔寫。。。不過心水清嘅師兄師姐們應該已經估到。。。🙈🙈🙈)
Tim:屌你老X!唔L係呀?」

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-8-30 11:10 發表 查看引用來源
有付出有收穫已經好好,除非個付出好唔合理或唔合比例。支持ching!

吓?唔明。。。

引用:
原帖由 terence1966 於 2024-8-30 11:20 發表 查看引用來源
師兄幾時再出場,你嗰幾盒套擺咗好耐喇喎😏
快啦快啦。。。🙈🙈🙈

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-8-30 16:55 發表 查看引用來源
點解D古惑仔唔介意俾Athena玩, 仲肯幫你地? 因為食左免費餐?
原來Athena都鍾意俾人綁住黎玩, 你地兩個有冇試過?
點會有可能咁著數?免費餐古惑仔當食便飯咋!
跜著updates你就會知道古惑仔係樣樣都講「如果你想。。。咁我哋要。。。」呢個原則!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-31 10:35 發表 查看引用來源
Athena:
「自從Vincent俾Stanley屈呢件事之後,我經常陪住Vincent。我哋差唔多晚晚都一齊,但好明顯佢嘅性慾低咗好多,就算我哋去開房,佢嘅表現都好差。我知道佢仍然對俾Stanley屈同後來玩針對唔俾開新戶口呢啲事而耿耿於懷 ...
真係玩到咁激?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-31 23:37 發表 查看引用來源
真係玩到咁激?
係。由開始我已經講99%我所寫嘅都係真。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-9-1 01:15 發表 查看引用來源

係。由開始我已經講99%我所寫嘅都係真。
係咪安排你去叫雞?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-9-1 15:29 發表 查看引用來源
係咪安排你去叫雞?
No。我唔叫雞㗎。Athena咁淫,我仲叫嚟做乜?跌錢落大海呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆