上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 09:45 發表 查看引用來源
感謝樓上各位師兄讚賞我老婆🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
多謝你分享先啱!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-22 09:52 發表 查看引用來源
多謝你分享先啱!😉
講真我要食新鮮嘢,我食家姐嗰日嗰個女朋友🤭或者sp個姊妹,都唔食家姐啦🤭🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-22 09:26 發表 查看引用來源
唔肥囉。。。阿嫂對腳勁撚正😍😍😍個個都大食嘅話,咁一定唔會揀家姐嚟扑囉🤣🤣🤣
講真我要食新鮮嘢,我食家姐嗰日嗰個女朋友🤭或者sp個姊妹,都唔食家姐啦🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 10:30 發表 查看引用來源

SP個人姊妹都好正?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-22 10:37 發表 查看引用來源
SP個人姊妹都好正?😉
sp玩埋嗰兩三個閨蜜,全部都係同sp喺大陸落嚟,有啲喺大陸有老公不過我唔知嚟咗婚未,有個應該話最靚最好身材嗰個,我就肯定佢離咗婚
嗰幾條女成日都有同sp出嚟飲飲食食打麻雀,其中有兩個都係做美容,佢同埋sp同我出嚟食飯飲酒,都有傾有講
sp有一次同我扑完嘢之後,曾經半講笑形式問我,想唔想同佢有個閨蜜玩下,佢話佢唔介意喎🤭🤫sp對呢啲嘢好開放佢哋以前經常都有一齊出嚟溝下仔,食下散餐🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 10:47 發表 查看引用來源

sp玩埋嗰兩三個閨蜜,全部都係同sp喺大陸落嚟,有啲喺大陸有老公不過我唔知嚟咗婚未,有個應該話最靚最好身材嗰個,我就肯定佢離咗婚
嗰幾條女成日都有同sp出嚟飲飲食食打麻雀,其中有兩個都係做美容,佢同埋sp同我出嚟食 ...
咁你唔試吓?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-22 10:53 發表 查看引用來源
咁你唔試吓?😉
佢講下笑啫,試下我啫,不過要食都唔難!佢都係嗰隻姣格淫底,當然冇sp咁犀利啦🤭
就算我要食番果個偷食淫妻,都完全冇難度,大家各取所需啫,又冇手尾🤭🤭
下面嗰個咪偷食淫妻囉,我屌得佢好happy,而且佢又好主動搵食🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 22-4-2024 10:30 發表 查看引用來源

家姐個女仔friend好得架咩?😍🤣

引用:
原帖由 mm28 於 22-4-2024 11:03 發表 查看引用來源

佢講下笑啫,試下我啫,不過要食都唔難!佢都係嗰隻姣格淫底,當然冇sp咁犀利啦🤭
就算我要食番果個偷食淫妻,都完全冇難度,大家各取所需啫,又冇手尾🤭🤭
下面嗰個咪偷食淫妻囉,我屌得佢好happy,而且佢又好主動搵食🤭 ...
驟眼好似好C文,應該內裏好淫,係咪架師兄?😍😂

引用:
原帖由 mm28 於 22-4-2024 09:45 發表 查看引用來源
感謝樓上各位師兄讚賞我老婆🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
多謝師兄分享先啱👍🏾🙏🏾🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆