上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.2k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-13 10:03 發表 查看引用來源
看来uncle喜欢看男生。。。给你看看这个
俾佢做乜

hmmm... 本宮中意佢身型同埋支腸腸, 但唔中意捲曲頭髮o既男性
最前面果位唔錯, 但又唔中意佢有咁多紋身

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-13 11:02 發表 查看引用來源

俾佢做乜

hmmm... 本宮中意佢身型同埋支腸腸, 但唔中意捲曲頭髮o既男性
最前面果位唔錯, 但又唔中意佢有咁多紋身
咁咪係,比啲美女我吖嘛!😉
比多啲呢啲比蛇蛇啦!😉

俾個算係最白最純潔o既本宮出浴照俾你啦
張相本身冇咩睇頭o架! 只係對本宮自己意義重大...

第一次賺到錢出國去玩, 好pure o既年代 (只係漂o左少少頭髮)
應該係破o左處, 但一次散餐都仲未食過, SM 同 cheers 同 1v7 更加完全唔知係乜
連煙都未開始食, 真係一啖都未啜過! 已經返唔到轉頭啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-13 11:19 發表 查看引用來源

第一次賺到錢出國去玩, 好pure o既年代 (只係漂o左少少頭髮)
應該係破o左處, 但一次散餐都仲未食過, SM ...
咁係咪同男朋友去?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-13 11:19 發表 查看引用來源

應該係破o左處, 但一次散餐都仲未食過, SM ...
嘩⋯蛇師姐,妳勁索呀🤤😍😘⋯好想同妳咩囉 😍🥰😘

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-13 11:26 發表 查看引用來源
咁係咪同男朋友去?😉
就係"唔係"先最pure!
搵到野做出o左糧, 請o左阿爸阿媽加上自己三個人去,
答謝佢地對我o既養育之恩同俾佢地見証我已經有能力獨立, 可以俾返佢地享受囉

可惜好o野通常都doesn't last long 冇幾耐之後就同當時男朋友分o左手
就係食o左本宮第一次果個, o係悲傷+憤怒o既情況之下開始點著o左人生第一支香煙

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-13 11:53 發表 查看引用來源

就係"唔係"先最pure!
搵到野做出o左糧, 請o左阿爸阿媽加上自己三個人去,
答謝佢地對我o既養育之恩同俾佢地見証我已經有能力獨立, 可以俾返佢地享受囉

可惜好o野通常都doesn't last long 冇幾耐之後 ...
之後就開始食散餐?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-13 11:04 發表 查看引用來源
咁咪係,比啲美女我吖嘛!😉
比多啲呢啲比蛇蛇啦!😉
小葵咪聽佢亂講!

猛男美女我都要

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-13 11:57 發表 查看引用來源

小葵咪聽佢亂講!

猛男美女我都要
咁貪心!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-13 11:54 發表 查看引用來源
之後就開始食散餐?
又唔駛講得咁難聽o既....

只不過係o係"已經唔再係處o既前提之下, 對男女之間呢種事冇過份執著"

同埋我又唔係亂咁同人上床! 呢點非常非常重要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆