上一頁下一頁
發新話題

懷緬過去常陶醉.... (p.123) (第 21 炮 )

收藏  |  訂閱
1.9k  675.1k

VERY GOOD!
SUPPORT AGAIN:smile_38:

回覆 #1 mancheonghoho 的帖子

師兄...第三張倏女有無電話?你係邊度吃加

thanks for sharing

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2008-3-19 11:10 PM 發表
我知好多人北上都識小心,不過都再提醒下,
小心去方向村途上,有扒手,就係西武至「東方夏威夷」既
一段大路,大街人來人往,晚上七點,行行下發現有人開我
背囊,我睥住佢,好後生靚仔?br /> 放 d 唔值錢既野, ...
good report:smile_40:

認波唔認人:smile_34: :smile_34: THANKS

引用:
原帖由 ok1985119 於 2008-3-20 07:48 AM 發表
#1550:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ok1985119 於 2008-3-20 07:48 AM 發表
新一代既囡囡,教養差,自視好高,好多都已經好睇唔好食,態度問題,好高竇,

呢件以前都只係 cool cool 地,而家好似話無服務,

試下搵年紀大小小既,可能較敬業樂業,態度好 d

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2008-3-20 01:32 PM 發表

新一代既囡囡,教養差,自視好高,好多都已經好睇唔好食,態度問題,好高竇,

呢件以前都只係 cool cool 地,而家好似話無服務,

試下搵年紀大小小既,可能較敬業樂業,態度好 d
agree:smile_42: :smile_39: :smile_42: 我系受害人,昨午試完毛毛,141report咪係我出:smile_27:

引用:
原帖由 COMEON 於 2008-3-20 01:39 PM 發表

agree:smile_42: :smile_39: :smile_42: 我系受害人,昨午試完毛毛,141report咪係我出:smile_27:
咁起碼大波幼齒,呢 d 都無呃人既  (自我安慰)。

今期我都 prefer 桑拿囡囡,年齡大小小都可接受,起碼做足功夫無催鐘,

仲可能知情識趣添。

見到 d 死靚妹,就諗起港女個高竇樣...又貪錢....又無職業道德.....:smile_22:

以前 d 千依百順既靚妹仔,已成往事,可遇不可求  :smile_39:

好野呀€~推~你GOGOGGO

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆