上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

引用:
原帖由 ox9 於 2007-10-28 15:46 發表

去咁啲唔等洗既,都啱既...
去清之後轉頭又有一堆唔等洗的來呀 :smile_27:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-10-28 19:31 發表

大掃除...我都要啦:smile_27:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-10-28 07:31 PM 發表

唉﹐我掛網半日便已經有5個加我了:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-10-28 21:22 發表

唉﹐我掛網半日便已經有5個?
妳半日我睡左一陣就5個啦~~~:smile_38:

:smile_13:  , 呢排都無qq 女加我 呀

C兄們都係高手:smile_38::smile_38:
囡囡好似錢甘滾滾來:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 qqlover 於 2007-10-29 01:36 發表
:smile_13:  , 呢排都無qq 女加我 呀
就有嫁啦  因為qq就快進入休魚期~~~~~:smile_38:

大家覺得q幣有冇用?
你地有冇換來玩?我覺得好似d網上遊戲既錢,有d唔實際 :smile_13:

引用:
原帖由 govg008 於 2007-10-29 19:24 發表
大家覺得q幣有冇用?
你地有冇換來玩?我覺得好似d網上遊戲既錢,有d唔實際 :smile_13:
q幣  唔係換係買回來的
就好似玩 online game 用真錢買果d物品咁上下  有需要就有用沒需要就沒用

點解開左幾日........都冇人add既.........見到咁多師兄.......就成日俾d靚女add...............:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆