上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.2k

:smile_45: :smile_45: :smile_45:
唉~半夜上返來睇。。
原來都無人留言無人留意既。。。
唉~甘都係算啦~今晚既野。。。
收返曬。。。

引用:
原帖由 akitty 於 2018-4-22 03:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_45: :smile_45: :smile_45:
唉~半夜上返來睇。。
收返曬。。。
有喎

引用:
原帖由 akitty 於 2018-4-22 03:23 發表 查看引用來源
唉~半夜上返來睇。。
收返曬。。。
冇時間上嚟,錯過了...一直覺得紮起馬尾嘅女孩露出頸背,係好性感誘人,好中意掃呢個位

長頭髮__背
引用:
原帖由 akitty 於 2018-4-21 16:42 發表 查看引用來源
出發去行街街。。夜啲睇戲。。

嘻嘻。。今日甘樣著,放左相啦
本身戴左BRA top。。
但係諗住一陣睇戲之前就除左佢
又開始諗色色野添。。色誘一下老公仔先係戲院

男人們,係咪會覺得比起長 ...

今日吾知點解。。
特別覺得行出街,身邊路過既男人全部都𥄫住我。
有啲仲同我有眼神接觸,我知道佢𥄫緊我。。。

我今日都只係著住件小背心短褲者。。

頂。。比人一下洗版,洗左落第二頁未。。
啲人係要刷留言??刷帖子數??。

引用:
原帖由 akitty 於 2018-4-22 06:34 PM 發表 查看引用來源
今日吾知點解。。

一定有原因嘅

你自拍你今日嘅衣着,我哋幫你分析下

引用:
原帖由 akitty 於 22-4-2018 18:34 發表 查看引用來源
今日吾知點解。。

小背心喎,係男人都望啦,除非係gay 的啫。

引用:
原帖由 akitty 於 22-4-2018 18:34 發表 查看引用來源
今日吾知點解。。

小背心喎,係男人都望下啦。除非係gay 的啫。

係既咩。。
男人既目光第一眼真係𥄫個胸先既??
再來先係睇樣??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆