上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.1k

去大場都有趣

引用:
原帖由 q00oman 於 2018-9-12 03:20 PM 發表 查看引用來源
灣仔警區持別職務隊根據線報及經深入調查後,連同灣仔警區刑事部、灣仔分區、跑馬地分區、港島總區機動部隊、入境處及勞工處人員,今日(11日)上午展開「冠軍」行動,針對區內無牌按摩院及非法勞工,突擊搜查灣仔及跑馬地區多處無牌按摩場所及單位。截至晚上約10時,共拘捕47人,包括5名本地男子、25名本地女子、15名內地女子、4名泰國籍女子及1名越南籍女子,年齡介乎25至68歲。他們涉嫌「管理無牌按摩院」、「 ...
近十一做下樣都要。

引用:
原帖由 Ironman8 於 2018-9-12 04:39 PM 發表 查看引用來源

近十一做下樣都要。
都冇提邊幾間。。唯有返屋企先慢慢查

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-9-12 05:14 PM 發表 查看引用來源

都冇提邊幾間。。唯有返屋企先慢慢查
行動期間,警方派員喬裝顧客,分別在多個位於灣仔駱克道、譚臣道、莊士敦道、軒尼詩道、皇后大道東及景光街的單位,搗破多間無牌按摩院。。。。講就呢堆

引用:
原帖由 glue123 於 2018-9-12 01:39 PM 發表 查看引用來源

灰熊唔好搞我🙄
其实SSP都有好多有好身型但冇年龄技c收3魚半至4魚…90分鐘…年纪大左D但都順眼可以接受…為求一洩都係一個唔錯選擇!

其實呢度係情報站,所以分享有利有弊!
不要太揚,太明!太……………………

都係。
所以SSP髪廊呢个帖啲ching好犀利,唔熟嗰頭真喺唔知佢地講繄乜。

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-9-12 07:01 PM 發表 查看引用來源
其實呢度係情報站,所以分享有利有弊!
不要太揚,太明!太……………………
哈哈,當年彩c就係死係炳文兄手上

引用:
原帖由 魔鬼@教練 於 2018-9-12 09:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈,當年彩c就係死係炳文兄手上
彩C,不敢回憶,未敢忘記!
就是寫得太明,走了甜,後來已經小光顧!
中蛇已經過兩三年後的事!

引用:
原帖由 super_fai 於 2018-9-12 05:53 PM 發表 查看引用來源

其实SSP都有好多有好身型但冇年龄技c收3魚半至4魚…90分鐘…年纪大左D但都順眼可以接受…為求一洩都係一個唔錯選擇!
四十幾風韻猶存係可以接受,但未見過呢,全部都大媽身形

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆