上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-3 12:23 AM 發表 查看引用來源
你又話一周一次,唔似咁少,1千充咭點夠用一個月:smile_30:
8,9月比較瘋狂,有幾次係1天2機。沖2000。到10,11無好野就沖1000。仲有幾次比現金。我應該都有20幾機,10幾個技師。收銀妹妹都由16轉了18。

試過碌發,指數363,上只小車冇得伸脷,中任渣任奶,下路姨媽巾,唔比都伸入去摸,廣東妹按摩功夫唔錯。

試了另一技師唔開no., 指數667, 上路大車脷曡脷車到星爺巴黎鐵塔反轉再反轉,中路任渣任奶彈手昅手真波,下路任奶粉鮑冇味多水,又捽碟又奶奶到天旋地轉!唔好問我系邊個!謝謝大家體諒!

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 01:00 AM 發表 查看引用來源
試了另一技師唔開no., 指數667, 上路大車脷曡脷車到星爺巴黎鐵塔反轉再反轉,中路任渣任奶彈手昅手真波,下路任奶粉鮑冇味多水,又捽碟又奶奶到天旋地轉!唔好問我系邊個!謝謝大家體諒!
試了另一技師唔開no., 指數6610, 上路大車脷曡脷車到星爺巴黎鐵塔反轉再反轉,中路任渣任奶彈手昅手真波,下路任奶粉鮑冇味多水,又捽碟又奶奶到天旋地轉!最後重屌埋,條女重要唔俾射入面,要口爆我, 唔好問我系邊個!謝謝大家體諒!

[quote]原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 01:00 AM 發表 查看引用來源
試了另一技師唔開no., 指數667, 上路大車脷曡脷車到星爺巴黎鐵塔反轉再反轉,中路任渣任奶彈手昅手真波,下路任奶粉鮑冇味多水,又捽碟又奶奶到天旋地轉!唔好問我系邊個!謝謝大家體諒! [/qu

上星期,今個星期都看見667報告。都無技師號碼,我唔介意,我有大把高指技師。但我想講現在天水41個技師,除非係#8。有師兄幫地買call鐘頭和沖卡,否則月底都會辭職轉場。也要公平一點,我們真心分享,你就收埋自己約,我想沒有師兄會回答你問題。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆