上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  57.8k

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-10-2011 11:23 PM 發表 查看引用來源
係牙~~睇哂:smile_38:聽日先整番張相~~~頭像嗰張唔巧咩
好!等你聽日整好先。頭像好牙,都未見過你著布鞋。蝦!你著咩都咁靚喎,睇到佳佳流哂血…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-26 11:28 PM 發表 查看引用來源

好!等你聽日整好先。頭像好牙,都未見過你著布鞋。蝦!你著咩都咁靚喎,睇到佳佳流哂血…
人地講笑咋,咁認真

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-10-2011 11:30 PM 發表 查看引用來源
人地講笑咋,咁認真
講笑 ………有咁準,個衰仔家下3秒就按入黎吸野啦… 頭先同晏朝仲快手過我呀…哈哈…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-26 11:33 PM 發表 查看引用來源

講笑 ………有咁準,個衰仔家下3秒就按入黎吸野啦… 頭先同晏朝仲快手過我呀…哈哈…
哈~~~~可能有咁啱得咁橋~~~著對 all star 都話得:smile_o05:好識氹人:smile_o05:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-10-2011 11:38 PM 發表 查看引用來源

哈~~~~可能有咁啱得咁橋~~~著對 all star 都話得:smile_o05:好識氹人:smile_o05:
你比佢呃左啦…衰仔睇完 download 左就走去厠所開工啦…哈哈…

係我唔識氹你啫… 成日…:smile_44:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-26 11:41 PM 發表 查看引用來源

你比佢呃左啦…衰仔睇完 download 左就走去厠所開工啦…哈哈…
唔會呱迷嚇我牙~~~~~~~~~~~你知就巧

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-10-2011 11:43 PM 發表 查看引用來源
唔會呱迷嚇我牙
你冧你囉,你方佢唔會牙…分分仲上腦仲勁過埃牙…哈…哈…

唉…我知就姣,梗知啦,我係受到不同對待既…

你咁講我迷要 del 哂 d 相。
咁你又話好了解我 ge ,應該知我有咩中意有咩唔中意架?
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-26 11:45 PM 發表 查看引用來源

你冧你囉,你方佢唔會牙…分分仲上腦仲勁過埃牙…哈…哈…

唉…我知就姣,梗知啦,我係受到不同對待既…

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 26-10-2011 11:55 PM 發表 查看引用來源
你咁講我迷要 del 哂 d 相。
咁你又話好了解我 ge ,應該知我有咩中意有咩唔中意架?

做咩要 del 哂啲相…  唔姣牙…

咁埃有時上左腦,語無論吖麻,不過唔會啦…

你又話有人囉 d 相黎打飛滋?
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-26 11:58 PM 發表 查看引用來源

做咩要 del 哂啲相…  唔姣牙…

咁埃有時上左腦,語無論吖麻,不過唔會啦…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆