上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  66.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-17 05:58 PM 發表 查看引用來源

老青~我去食飯先~轉頭見:smile_o07:  
你晚晚都開ot 喎~~禾收工喇~~過珠仔演老青lu~~:smile_o07:

引用:
原帖由 qq123pp321 於 2011-2-17 12:57 AM 發表 查看引用來源
小弟尋晚同幾個FD上去唱K,原本同個囡囡都玩到好地地~
但係唔知點解同個DJ特別投契,之後更加無理條囡囡,淨係同個DJ玩~
跟住俾兩舊水條囡囡走左先,冇上房,最尾埋完張單,DJ亦都收得工~
等佢去換埋衫返黎,同佢去左凸骨 ...
你就好啦, 我那個冇得FOC :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-17 17:58 發表 查看引用來源

老青~我去食飯先~轉頭見:smile_o07:  
飯堂晚餐係咩:smile_14:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-17 05:51 PM 發表 查看引用來源

可能係企急d喎
企都吾急~敵不動我不動:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-17 06:02 PM 發表 查看引用來源

各有各好玩啦~~不過計落就sn啱數dd
真係矛數計架~睇自己喜好啦:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-17 06:04 PM 發表 查看引用來源

你晚晚都開ot 喎~~禾收工喇~~過珠仔演老青lu~~:smile_o07:
吾巧演貢多呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

水吾水等你門呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-17 06:35 PM 發表 查看引用來源

你就好啦, 我那個冇得FOC :smile_30:
做人吾應該咁諗架:smile_38:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-2-17 06:45 PM 發表 查看引用來源
飯堂晚餐係咩:smile_14:
時菜面+魚治:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-17 10:02 AM 發表 查看引用來源

dj同小姐分別在dj可以揀客做~小姐就矛得揀~如果你想就發展下先囉~矛問題~不過就吾需要咁沉既~上面夜場d女女既愛情觀好隨便~easycome~easygo~有一日佢突然玩失蹤都吾出奇~吾好諗住佢比你foc左就代表佢好愛 ...
多謝樓上師兄提醒:-)

引用:
原帖由 qq123pp321 於 2011-2-17 07:53 PM 發表 查看引用來源

多謝樓上師兄提醒:-)

放鬆點~得吾得都冇所謂~正所謂沒有期望自然便沒有失望啦:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆