上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  60.1k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-13 10:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15: 各位早晨!!
蓮妹~你加拿大果邊幾度呀:smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-1-13 10:07 AM 發表 查看引用來源
morning~~~
早晨呀~大頭仔:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-13 10:08 AM 發表 查看引用來源
早晨! E兄,在神州咁多年所認識的囡囡,不管是好是壞從沒有記恨....偶爾只有點點回憶,我睇所有東西都在乎自己的處理手法及態度吧!
做人應該懷有豁達之心

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-13 10:08 AM 發表 查看引用來源
早晨! E兄,在神州咁多年所認識的囡囡,不管是好是壞從沒有記恨....偶爾只有點點回憶,我睇所有東西都在乎自己的處理手法及態度吧!
恩,當給自己一點人生經驗,終之我成日同自己講,跌低左唔緊要,最緊要識起返身,起返身又係一條好漢:smile_34:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-13 10:09 AM 發表 查看引用來源
早晨呀!霸唔到頭位添
早晨呀東尼~食左早餐未呀:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-13 10:17 AM 發表 查看引用來源

早晨呀東尼~食左早餐未呀:smile_35:  
食左啦,唔食D時間會過得好慢!你呢,龍E?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 07:25 PM 發表 查看引用來源

我都希望各位師兄清楚知道夜場女女的心態同目的:smile_15:

我也盡量客觀點去同師兄們分析他們的情況~如果各位師兄有咩意見~歡迎入黎一起討論~小弟才時疏學淺~理論多於實戰~其實係呢度我都學到好多野~ ...
早晨龍e,在這裡我既認識當之你是老神子是當之無愧,你既言論亦屬正面居多...亦是我喜歡你既理由,不用介意任何人的說話,自己有自己既立場及意見...綜合大家既論點...錯與對自有定論.

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-13 10:19 AM 發表 查看引用來源

食左啦,唔食D時間會過得好慢!你呢,龍E?
吾好叫我龍醫啦~叫我龍仔好嗎~我剛剛食左芝士條加豆漿:smile_15:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-13 12:21 AM 發表 查看引用來源
愛就瞎了 也迷路了想摸索什麼
摸到了妳手心的沉默

最癡情的男人..
像海洋愛在風暴裡逞強..

苦還是風平浪靜的模樣..
捲起了依戀那麼長.....

揮手目送妳啟航........
到妳覺得我給不了的天堂........
...
早晨!  花姐, 點解這兩日妳咁唏噓.....開開心心吧!:smile_15:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-1-13 10:07 AM 發表 查看引用來源
morning~~~
早晨,小巨.......冇左活力奔騰...今日冇哂心機.....等陣又要公事北上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆