上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  46.1k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-10 11:33 AM 發表 查看引用來源

典都吾會,第一次去玩,就去到好農,除非條女好大食

大食意思係企起勢挑逗你牙?   禾好少遇到

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-10 11:44 AM 發表 查看引用來源

y翁之意不在油,在乎兩腿之間也

企只想去國家森林公園探秘!!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-10 11:43 AM 發表 查看引用來源
星期六去酒吧同企飲酒,企做到15號唔do啦, 暫定約左17號去小梅...朋友提議可在沙灘露營,幾浪漫...但好怕冇涼沖...到時執生
幾十歲人學人去路形,你冇發燒呀?爆間海景大床房先

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-10 11:44 AM 發表 查看引用來源

y翁之意不在油,在乎兩腿之間也

This is the final destination:smile_04:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-10 11:45 AM 發表 查看引用來源
大食意思係企起勢挑逗你牙?   禾好少遇到
禾都只是在夢境遇過,早上須要更換底褲

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-10 11:47 AM 發表 查看引用來源

幾十歲人學人去路形,你冇發燒呀?爆間海景大床房先

我都覺自己有少少發燒呀,哈哈! sea view大房梗考慮啦,我只係怕難動議去爆房咋!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-10 11:50 AM 發表 查看引用來源

禾都只是在夢境遇過,早上須要更換底褲

五更中出:smile_04:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-10 11:54 AM 發表 查看引用來源
我都覺自己有少少發燒呀,哈哈! sea view大房梗考慮啦,我只係怕難動議去爆房咋!
企以為玩day trip,咁咪玩夜d,話巧累哦,要洗下泥沙,同d柒頭皮

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-10 11:56 AM 發表 查看引用來源
五更中出:smile_04:
方案二:17深夜,法國對麥斯哥,必睇球賽,所以找個hotel看青跟波

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-10 11:59 AM 發表 查看引用來源

企以為玩day trip,咁咪玩夜d,話巧累哦,要洗下泥沙,同d柒頭皮

潑d泥沙同7頭皮落企個頭,然後借意去......ok!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆