上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

3號補番小小W/P先..唔好走寶...:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:24 PM 發表

你係叻..:036:
tyvm , im just lucky , im your fans:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:34 PM 發表

係呀.:041:  我預左一關開熱,一關開冷,只係唔g會冷成咁..:023:

如果跑3,4QP都有6x倍..:131: 肥仔囉..:071:  
哈哈....落大雨...放下放下就會到...:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 05:38 PM 發表

哈哈....落大雨...放下放下就會到...:071:
我都係搏呢陣雨咋...:097: :098:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 05:18 PM 發表

哈...所以今日收工lu...:096:
收工....:023: ....你就好啦:131: :036: .....小弟要搏埋尾場T7,指定一二名先有翻身機會....但落雨應該麻...:122:

引用:
原帖由 sickcow 於 2007-6-9 05:37 PM 發表

tyvm , im just lucky , im your fans:023:
唔好客氣,做 fan 就夠,唔駛做fans..:041:  我都係一時時得咋,有時我都太主觀會睇錯..:032: .:122:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 05:39 PM 發表

收工....:023: ....你就好啦:131: :036: .....小弟要搏埋尾場T7,指定一二名先有翻身機會....但落雨應該麻...:122:
當你買到全日重心都退出要你收番那幾舊水時...就即係叫你收工唔好賭...有飛退就好回手...:096:

我今日白玩一場...冇贏冇事...:071:

有冇攪錯..3,4 QP 落到4X倍...:044:  真定假..:030:
我過關時都係6X倍...:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 05:43 PM 發表

當你買到全日重心都退出要你收番那幾舊水時...就即係叫你收工唔好賭...有飛退就好回手...:096:

我今日白玩一場...冇贏冇事...:071:
我諗唔到今日有嬴...:096:  我事前都話左小小地玩下自己心水..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:44 PM 發表
有冇攪錯..3,4 QP 落到4X倍...:044:  真定假..:030:
我過關時都係6X倍...:023:
3號win落到25倍...:097:

fun組3好硬...大熱門都睇怕..:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆