上一頁下一頁
發新話題

茶記老闆娘回憶錄 p24‧p47.p.65 p.106 p.116 p.125

收藏  |  訂閱
2.0k  545.9k

引用:
原帖由 偽xyz 於 2015-2-20 06:10 AM 發表 查看引用來源
小弟都入尼襯下熱鬧:smile_40: :smile_40: :smile_40: 老闆娘又確係幾正喎 你講得岩九龍城以前D潮州人真係好團結一呼百應:smile_13: 唔記得同老闆娘講聲羊年快樂要咩有咩:smile_30:
係嫁,唔止九龍城D泰國人都好團結嫁

引用:
原帖由 Massager 於 2015-2-21 01:42 AM 發表 查看引用來源
睇晒妳個po,pm妳唔知見見呢,想識妳先

收到,多謝你關心,不過最近我無咁需要,sorry

引用:
原帖由 obicobia 於 2015-2-25 12:11 AM 發表 查看引用來源

陳太幾時正式回歸同我地係到風花雪月呀, 哈
唔…其實近排我…蜜運中所以少左上黎…不過如果大家想繼續聽婆婆講故仔,我仍然會繼續寫既:smile_13:

yo
long time no see

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2015-3-10 06:14 PM 發表 查看引用來源

唔…其實近排我…蜜運中所以少左上黎…不過如果大家想繼續聽婆婆講故仔,我仍然會繼續寫既:smile_13:
有蜜運咪好囉, 有故仔就繼續寫啦, 想睇架, 仲有冇踢爆人地下面呀? :smile_30:

引用:
原帖由 車輪轉 於 2015-3-10 07:09 PM 發表 查看引用來源

有蜜運咪好囉, 有故仔就繼續寫啦, 想睇架, 仲有冇踢爆人地下面呀? :smile_30:
其實我好溫柔嫁…錫都黎唔切..點會踢喎

第一次路過 支持下小淫菜先:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2015-3-10 07:37 PM 發表 查看引用來源
其實我好溫柔嫁…錫都黎唔切..點會踢喎
咁你之前D故仔係有踢嘛 :smile_o04:

點溫柔, 點錫先? :smile_o05:

引用:
原帖由 車輪轉 於 2015-3-10 08:05 PM 發表 查看引用來源

咁你之前D故仔係有踢嘛 :smile_o04:

點溫柔, 點錫先? :smile_o05:
E…ok喎
果然有認真睇過我既古仔!

十分好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆