上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.2k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-14 12:54 PM 發表 查看引用來源
唔係食蠔...係食屎架啦喎:smile_o04::smile_o14:
目前仍在調查中~~禾唔排除呢個可能性~~:smile_34:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-6-14 12:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:  但就係茅北上呀
係呀~係呢兩年矛女先上去玩咋:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-6-14 12:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:  重講緊呀~~企係咪有dd失調呢 :smile_41:
沉得咁深~需要多啲時間去調節麻:smile_45:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-6-14 11:33 發表 查看引用來源

:smile_41:  水水呀~~手手呢
全部 5是禾 :smile_42:

禾邊有咁膠 :smile_45:

龍醫 一睇就G

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-14 11:38 發表 查看引用來源

記住食藥果條友啲文筆好似你喎~你認吾認先:smile_o10:  
都5是禾 :smile_42:

果條友 黎左呢到 幾年啦 :smile_44:

禾 D POST 膠到泥 係有D哲理 :smile_34:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 14/6/2011 01:06 PM 發表 查看引用來源

沉得咁深~需要多時間去調節麻:smile_45:  
沒錯,呢個只係時間既問題! 希望佢一世都搵唔到個條女,條女又唔再搵佢,等佢有時間玩第二個,咁佢個病就會好快好啦!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-14 11:44 發表 查看引用來源

5 1 定要姓紀架! 3 個字撈亂泥寫,有幾多個 combination 先!:smile_o10:
紀字派 得1個是我 :smile_45:

認治塞法文 :smile_44: 但有稍稍鄉音 果個是煎身 :smile_13:

MERCI

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-6-14 12:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:  係龍e想幫d女女做呀~~
吾係呀~我意思係想插囡囡屁股呀

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-14 12:54 PM 發表 查看引用來源
唔係食蠔...係食屎架啦喎:smile_o04::smile_o14:
如果洗乾淨黎瀨都矛所謂既~可以接受:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-14 13:21 發表 查看引用來源

如果洗乾淨黎瀨都矛所謂既~可以接受:smile_35:   
刀會有陣味 由內至外 湧出黎 :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆