上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  235.3k

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-2-16 07:27 PM 發表 查看引用來源

邊個俾你錫~~~:smile_o13: :smile_o13:
臭八妹囉~~~~~~

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-2-16 07:32 PM 發表 查看引用來源

~~~~~未夠阿~~~~
我都唔做電燈膽..撇..:smile_43:
兩位慢慢:smile_o11:

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-2-16 07:31 PM 發表 查看引用來源

姐姐話我唔約佢之嘛..俾佢激死我
haha~~你要識做呢~~~

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-2-16 07:32 PM 發表 查看引用來源

~~~~~未夠阿~~~~
點先夠~~~

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-2-16 07:33 PM 發表 查看引用來源

臭八妹囉~~~~~~
邊個咁唔好彩:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-2-16 07:33 PM 發表 查看引用來源

我都唔做電燈膽..撇..:smile_43:
兩位慢慢:smile_o11:
哥~~~~~~唔好走啦~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-16 07:00 PM 發表 查看引用來源
凌辱調教篇,寫於2011年2月(呢篇比較重口味,不喜勿插)

話咁快又100頁喇,多謝各位支持~~~
就出埋依PART至休一休息,當係回報大家對B豬既支持~

呢一篇係"凌辱調教篇",大家唔好聽到依兩個字,就將佢同變態及血腥畫上 ...
嘩~~~~~~有新野, 又支持:smile_40:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-2-16 08:03 PM 發表 查看引用來源
嘩~~~~~~有新野, 又支持:smile_40:
寫埋呢個真係休一休先,連續幾日係咁寫,一路寫又要一路做野,
阿妹又唔聽話,累到我嘔:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-16 02:54 PM 發表 查看引用來源
肛交(寫於2011年2月)
繼上篇~冰火毒龍鑽~
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13911616&page=41&extra=page%3D1#pid279917181

之後,我地攬住傾計,我攬住佢條腰,手放係佢細佬度(我係好鐘意揸住佢JJ ...
嘩...B姐睇住呀,唔好玩後門咁多呀....

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-16 08:30 PM 發表 查看引用來源

嘩...B姐睇住呀,唔好玩後門咁多呀....
放心,d report係"寫於"姐,唔係成個2月不停玩後門架:smile_30:,
隔好耐一次架:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆