上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.4k

煎晚 有咩心水 :smile_41: :smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-3 12:54 PM 發表 查看引用來源
神奇....:smile_14:
我只可以講句~莊家股~矛基本因素睇~因為貨源歸邊~佢地自己畫個走勢圖出黎~鍾意點玩都得:smile_44:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-11-3 12:59 PM 發表 查看引用來源

當我吹水

可能性 接近 0

短線另計 :smile_13:
老煎~黎踩場牙~有咩高見呀:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 01:09 PM 發表 查看引用來源

我只可以講句~莊家股~矛基本因素睇~因為貨源歸邊~佢地自己畫個走勢圖出黎~鍾意點玩都得:smile_44:  
玩呢D要好有耐性, 同埋要有多餘錢, 要忍要等 :smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 13:10 發表 查看引用來源

老煎~黎踩場牙~有咩高見呀:smile_15:  
老煎 不嬲買金 :smile_34: 買鹽

#939 $8 = 1.8T

#5 @1990  $4.7 (拆 3 = $1.6@)
         2007    $150

IF # 939 = $80@ = 18T:smile_13:     ,  $150@ = US$ 5 Trillion :smile_27:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-3 01:16 PM 發表 查看引用來源

玩呢D要好有耐性, 同埋要有多餘錢, 要忍要等 :smile_27:
最慘係吾知等到幾時~咁點解吾買啲跟大市走既呢 :smile_14:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-11-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
煎晚 有咩心水 :smile_41: :smile_38:
R2---1
R5---14
R6---1
R7---4,7,9

引用:
原帖由 怡和 於 2010-11-3 01:20 PM 發表 查看引用來源

老煎 不嬲買金 :smile_34: 買鹽

#939 $8 = 1.8T

#5 @1990  $4.7 (拆 3 = $1.6@)
         2007    $150

IF # 939 = $80@ = 18T:smile_13:     ,  $150@ = US$ 5 Trillion :smile_27:
老煎數口精~小弟佩服:smile_o12:

我並矛仔細去計數~只是一個比喻而已~我想講既係由新興市場去到成熟市場呢個階段~銀行股最受惠經濟增長~等於當年匯控一樣~當然升幅多少就不能這樣比較了:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 02:07 PM 發表 查看引用來源

最慘係吾知等到幾時~咁點解吾買啲跟大市走既呢 :smile_14:  
因為呢d往往幾千蚊入場費就可以 :smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-3 02:28 PM 發表 查看引用來源

因為呢d往往幾千蚊入場費就可以 :smile_38:
平宜莫貪~呢句說話幾時都中用的:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆