上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.8k

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-24 02:19 PM 發表 查看引用來源
話極你都系禁 話兩句就上头 學吓淫狼点回帖玩人 5水吓吓6677架 慢慢學啦:smile_13:
收到....洗唔洗膠下學費比企...:smile_o01:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-24 02:16 PM 發表 查看引用來源

你講多一次?
你唔識字?:smile_o04:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-24 02:17 PM 發表 查看引用來源
大家好!追6版....氣咳
好大陣火葯味喎,我都要吐兩句,啱聴就啱聴,唔啱就係無緣....9就!
是非黑白,自有公道,如果連自己都分辨不到確是影响人的素質.:smile_55:
巧深奧呀Y哥...:smile_o03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-24 02:19 PM 發表 查看引用來源
話極你都系禁 話兩句就上头 學吓淫狼点回帖玩人 5水吓吓6677架 慢慢學啦:smile_13:
哈哈,無法啦,小朋友技止於此.:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-24 02:21 PM 發表 查看引用來源

收到....洗唔洗膠下學費比企...:smile_o01:
请企去汇美得架喇:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-24 02:19 PM 發表 查看引用來源

院長:smile_o15:
龍龍,:smile_o15: 沉區都會中流彈架...你自己小心:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-24 02:24 PM 發表 查看引用來源
龍龍,:smile_o15: 沉區都會中流彈架...你自己小心:smile_o06:
子彈冇眼...:smile_o11:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-24 02:17 PM 發表 查看引用來源
大家好!追6版....氣咳
好大陣火葯味喎,我都要吐兩句,啱聴就啱聴,唔啱就係無緣....9就!
是非黑白,自有公道,如果連自己都分辨不到確是影响人的素質.:smile_55:
妙句,哈哈:smile_o12:

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-24 02:23 PM 發表 查看引用來源
请企去汇美得架喇:smile_38:
企係麥鳩貢遠...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-24 02:28 PM 發表 查看引用來源

企係麥鳩貢遠...:smile_o08:
你肯请 企系火星都飞番黎:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆